Με δύο πέναλτι ο Λεβαδειακός πέρασε (1-2) από τη Βοιωτία

20:21 18/2/2018 - Πηγή: iApopsi

Χάρη σε δύο γκολ του Μοράρ από τα έντεκα βήματα ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από τη Λιβαδειά (1-2), αφήνοντας οριστικά πίσω του κάθε αμφιβολία για την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Αγρινιώτες έδωσαν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν μετά την έλευση του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο τους και έφυγαν με τους 3 βαθμούς της νίκης από τη Βοιωτία. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι από τον Ρουμάνο

φορ Βλαντ Μοράρ στο 37’ και στο 59’.

Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός που είχε δοκάρι στο 16’ με τον Σουμπίνιο, κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μαρκόφσκι στο 39’, αλλά μετά το 1-2 δεν βρήκε λύσεις μπροστά στην πολυπρόσωπη άμυνα των νικητών που διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα που πήραν για δεύτερη φορά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζ. Ανιγκό): Επασί, Λεονάρντο, Αντιλέχου, Νίκας (58′ Σωτηρίου), Τσαμπούρης, Καθάριος (76′ Ζαραδούκας), Μαρκόφσκι, Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (67′ Καραχάλιος), Φάβαρο.

​ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τ. Δέλλας): Κυριακίδης, Χαντάκιας, Άργκους (72′ Γουίλιαν), Μύγας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρόσα, Μοράρ, Μάζουρεκ, Ντίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα