Μασούντ, Μοράν και Λόπεζ «σφράγισαν» την πρόκριση της ΑΕΚ

22:26 9/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Το ποια ομάδα θα «σφράγιζε», στο ΟΑΚΑ, την παρουσία της στους «8», δεν αποτελούσε ερωτηματικό. Αυτή θα ήταν η ΑΕΚ, μετά και το 4-0 στο Αγρίνιο. Η απορία ήταν αν ο Παναιτωλικός θα της έβαζε δύσκολα, το επίπεδο απόδοσης των «κιτρινόμαυρων» και το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να προβληματίσουν την Ένωση. Παρά το γεγονός ότι ο Μανόλο Χιμένεθ πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές. Οι γηπεδούχοι, χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, πήραν την πρόκριση πιο εύκολα

απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0.

Στην αρχική 11άδα τους βρέθηκαν τα δύο νέα πρόσωπα της ομάδας. Ο Σοτζέι Μασούντ που αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης. Και ο Έρικ Μοράν, το ντεμπούτο του οποίου, κρίνεται θετικό. Μάλιστα η συνεργασία τους έδωσε τη δυνατότητα στον Έλντερ Λόπες, να διαμορφώσει το 1-0 (65′) που έμελε να είναι και το τελικό σκορ. Έτσι, η ΑΕΚ με την τρίτη διαδοχική νίκη της επί του Παναιτωλικού, είναι και τυπικά στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Βράνιες (69′ Τζανετόπουλος), Λαμπρόπουλος, Γιαννούτσος, Γκάλο (81′ Γιούσης), Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Μοράν, Μασούντ (76′ Αραούχο), Κλωναρίδης, Γιακουμάκης.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Μιχαηλίδης): Κουσιάδης (8′ Κυριακίδης), Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο (46′ Πάουλο), Κλέσιο, Φάρλεϊ Ρόσα (69′ Μοράρ), Βασιλούδης, Χόρχε Ντίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα