Και επίσημα «τελείωσε» τον Λεμονή ο Ολυμπιακός

22:15 4/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης αποπομπής, ολοκληρώθηκε απόψε (4/1). Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε – και επίσημα – ότι σταμάτησε τη συνεργασία της με τον Τάκη Λεμονή. Στον οποίο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, προτάθηκε άλλη θέση στην εταιρία. Οι «ερυθρόλευκοι», την Κυριακή, θα αγωνιστούν στη Λάρισα, με τον (μέχρι πρόσφατα βοηθό του Έλληνα τεχνικού), Χρήστο Κόντη, στην άκρη του πάγκου. Για τον αντικαταστάτη

του 58χρονου τεχνικού, ως την ώρα που συντάσσονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση. Οι πληροφορίες, πάντως, θέλουν τους «κόκκινους» να επισημοποιούν αύριο (Παρασκευή 5/1) τη συμφωνία τους με τον Όσκαρ Γκαρθία.

Η «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση, αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή. Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του. Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο».

Keywords
Τυχαία Θέματα