Εγκαίνια για τον πρώτο σταθμό ΕΚΑΒ στη Θάσο – Τι δήλωσε ο Πολάκης

21:08 15/2/2018 - Πηγή: iApopsi

Με ρακί και μια μαντινάδα ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμάς Αγγελόπουλος, ευχαρίστησε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, για την ολοκλήρωση μια μακράς προσπάθειας που πρόσφερε στη Θάσο τον πρώτο σταθμό ΕΚΑΒ που λειτουργεί στο νησί, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων.

Ο κ. Πολάκης, επισκέφθηκε το μεσημέρι τη Θάσο, συνοδευόμενος από τον διοικητή και τον υποδιοικητή του ΕΚΑΒ και τον

διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, προκειμένου να εγκαινιάσει τις κτιριακές εγκαταστάσεις του σταθμού, που λειτουργεί πλησίον του Κέντρου Υγείας, στην κοινότητα Πρίνου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ευχαρίστησε όλους τους φορείς του νησιού για τη θερμή υποδοχή, τονίζοντας ότι η ενδυνάμωση και ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Πρίνου, στον τομέα του ΕΚΑΒ, παρέχει αυξημένη ασφάλεια στους κατοίκους και ενισχύει το τουριστικό προϊόν του νησιού του βορειοανατολικού Αιγαίου παρέχοντας στους πολυάριθμους επισκέπτες την καλύτερη δυνατή υγειονομική κάλυψη.

Ο δήμαρχος Θάσου, Κώστας Χατζηεμμανουήλ, υπογράμμισε ότι η δημιουργία του τομέα ΕΚΑΒ στο νησί της Θάσου αποτελούσε μια σταθερή διεκδίκηση, τόσο των πολιτών, όσο και των γιατρών, ώστε να αναβαθμιστεί το Κέντρο Υγείας του νησιού. Ευχαρίστησε τον κ. Πολάκη και όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ–ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα