Διανύουν μέρες Γιόχανσον ΑΕΚ και Εθνική Σουηδίας

Συναγερμός στις τάξεις της ΑΕΚ! Η Εθνική Σουηδίας κληρώθηκε στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ με την Ιταλία και άπαντες θεώρησαν πως είναι χαμένη από χέρι, αλλά ο Γιάκομπ Γιόιχανσον είχε άλλη γνώμη.

Δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο πρώτο αγώνα μπαράζ της Σουηδίας κόντρα στους γείτονες, σκόραρε για το τελικό 1-0 και έκανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να στρέψει τα βλέμματα πάνω του.

Στην ΑΕΚ ήδη προσπαθούν να εξετάσουν τα δεδομένα. Αν η Σουηδία περάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Ένωση θα έχει να διαπραγματευτεί

με έναν Μουντιαλικό παίκτη που δεν καίγεται να ανανεώσει, αλλά βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Χιμένεθ και ΠΑΕ λογικό είναι να θέλουν να τον κρατήσουν και κάτι πρέπει να κάνουν γι’ αυτό.

Προφανώς αν έρθει η πρόκριση, η ΑΕΚ θα του κάνει γενναία αύξηση, μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη. Το πρόβλημα, όμως, είναι πως ο Γιόχανσον δεν θέλει καν να… συζητήσει. Διαρκώς αναβάλει την κουβέντα. Η ελληνική πλευρά δεν θέλει να τον πιέσει, αφού η συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων είναι άψογη, ωστόσο… καίγεται να τον ανανεώσει, αφού σιγά-σιγά χτίζει προφίλ ποδοσφαιριστή αξίας οκτώ-εννέα εκατομμυρίων ευρώ!

Στην ΠΑΕ σέβονται την προσφορά του και θεωρητικά έχει φέρει τα λεφτά του πίσω με την παρουσία του (αλλά και ένα τρόπαιο). Υπάρχουν ακραίες σκέψεις προκειμένου να του προσφέρουν συμβόλαιο ανάλογο με αυτά των Λιβάγια και Αραούχο…

Keywords
Τυχαία Θέματα