Αποκλειστικό: Η φωτό και το φιλί στο στόμα με μεγαλοστέλεχος καναλιού που «καίει» νιόπαντρη παρουσιάστρια

11:51 23/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Το τρυφερό ενσταντανέ που κάνει τον γύρο από στόμα σε στόμα στη δημοσιογραφική πιάτσα, είναι τραβηγμένο αρχές καλοκαιριού, και μάλιστα μια εβδομάδα πριν τον γάμο της, που απασχόλησε έντονα τα φώτα της δημοσιότητας. Τότε η παρουσιάστρια δεν γνώριζε ότι κάποιοι την είχαν απαθανατίσει σε μία άκρως ερωτική στιγμή με τον ισχυρό άντρα που εργάζεται στο ίδιο κανάλι με εκείνη.

Αν και η διαφορά ηλικίας τους είναι μεγάλη, με εκείνον να είναι λάτρης των ωραίων και νεότερων γυναικών, μαγεύοντάς τις όχι μόνο με την ισχυρή του θέση αλλά με την ωριμότητα και την «υ-ψηλή» προσωπικότητά του, για

μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν μία ιδιαίτερη παράνομη σχέση, αφού εκείνη ετοιμαζόταν να παντρευτεί και να αποκτήσει τη δική της οικογένεια. Το τελευταίο τους φιλί όμως πριν τον γάμο της, για κακή τους τύχη, «συνελήφθη» από εργαζόμενο του καναλιού, και πλέον το επίμαχο φωτογραφικό ντοκουμέντο, δεν είναι επτασφράγιστο μυστικό, αφού το έχουν μάθει άπαντες, και το έχουν δει πολλά ζευγάρια μάτια. Η νιόπαντρη παρουσιάστρια, ζει με τον τρόμο, μη φτάσει ποτέ και στα μάτια του συζύγου της.

Keywords
Τυχαία Θέματα