Νέα καινοτόμα προϊόντα ρίχνει στην αγορά η «Αλφειός Ρόδι»

Νέα προϊόντα θα κυκλοφορήσει το επόμενο χρονικό διάστημα η εταιρεία «Αλφειός Ρόδι», στην οποία πρόσφατα βρέθηκε τηλεοπτικό συνεργείο, για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να γυριστεί ένα βίντεο για τις δράσεις της επιχείρησης, που θα προβληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Επιτροπής.

Η προβολή του βίντεο θα γίνει στο πλαίσιο καμπάνιας που «τρέχει» αυτήν την περίοδο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε 14 κράτη-μέλη, με στόχο την προβολή και την υποστήριξη επιχειρήσεων που θεωρεί πρότυπες, καθώς η «Αλφειός

Ρόδι ΑΕ» ήταν μία από τις τρεις ελληνικές επιχειρήσεις, που χρηματοδοτήθηκε για την καινοτομία της.

Εκτός από τον φυσικό χυμό ροδιού, η εταιρεία θα επεκταθεί και σε νέες συμπληρωματικές γεύσεις, όπως η αρώνια, ενώ θα προχωρήσει και στην παραγωγή 4-5 νέων κωδικών (όπως μαρμελάδες), αλλά και είδη από τον χώρο της κοσμετολογίας (κρέμες κα).

Η «Αλφειός Ρόδι» με έδρα στον Πύργο Ηλείας είναι μια επιχείρηση πολυμετοχική και αυτοδιαχειριζόμενη, η οποία απαρτίζεται συνολικά από 254 οικογένειες, από όλα τα επαγγέλματα, όπως αγρότες, καθηγητές πανεπιστήμιου, δικηγόρους, γιατρούς κα.

Η παραγωγική της δυναμικότητα από 2.000 στρέμματα φτάνει συνολικά τους 800 τόνους ροδιού και τα 230.000 μπουκάλια χυμού.

Η επιχείρηση διαθέτει σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής και σύνθλιψης ροδιού, που έχει δυνατότητα σύνθλιψης 2,5 τόνων ροδιού κάθε ώρα και εμφιάλωση 12.000 φιαλών χυμού κάθε μέρα.

Το εργοστάσιο αυτό αποτελεί επένδυση της τάξης του ενός εκατ. ευρώ και σε ποσοστό ένα τέταρτο έχει χρηματοδοτηθεί με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και με την ένταξη της επιχείρησης σε πρόγραμμα Leader.

Ο χυμός ροδιού της Αλφειός κυκλοφορεί σε 2.000 σημεία πώλησης στην Ελλάδα, κυρίως σε μικρά σούπερ μάρκετ, ενώ ως φρούτο εξάγεται στην Ιταλία, στη Γερμανία, στην Ουγγαρία, στη Σερβία, στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία.

Αυτή την περίοδο, η εταιρεία δημιουργεί δίκτυο σημείων πώλησης με στόχο αυτά να φτάσουν τις 5.000 και να διακινούν όχι μόνο τον χυμό, αλλά και νέα προϊόντα όπως η μαρμελάδα και το μπαλσάμικο με βάση το ρόδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα