Το πρωί της Κυριακής το «ραντεβού» Τσίπρα – Καμμένου

Το πρωί της Κυριακής, στις 10.30, θα πραγματοποιηθεί τελικά το κρίσιμο «ραντεβού» μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου.

Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι αναμένεται να εξετάσουν όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη ημέρα της συγκυβέρνησης, εν όψει και της κατάθεσης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή.

Κυβερνητικές πηγές, τις οποίες επικαλείται

το ΑΜΠΕ, τονίζουν ότι ο πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας, προτείνοντάς του να συναντηθούν το πρωί της Κυριακής, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι το κρίσιμο «τετ α τετ» θα πραγματοποιούταν τη Δευτέρα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε, με αποτέλεσμα το «ραντεβού» να είναι προγραμματισμένο για αύριο, στις 10.30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καμμένος, μετά και τις αντιδράσεις στους κόλπους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, έχει ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης τις τελευταίες ώρες, διαμηνύοντας ότι η μόνη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ συνίσταται στο Σκοπιανό.

Πλέον, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν «ανοιχτά», με το αυριανό «ραντεβού» να κρίνει εν πολλοίς τον βίο της συγκυβέρνησης, η οποία έχει περιέλθει στη σοβαρότερη κρίση από τη συγκρότησή της, τον Ιανουάριο του 2015.

Στο μεταξύ, η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό μαίνεται ανεξέλεγκτη, με το κλίμα να επιδεινώνεται σημαντικά, μετά και τις καταγγελίες για εκφοβισμό των βουλευτών των ΑΝΕΛ.

Πηγή: naftemporiki.gr

The post Το πρωί της Κυριακής το «ραντεβού» Τσίπρα – Καμμένου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα