Την αξία και τον ρόλο της σύγχρονης γυναίκας ανέδειξε το 1ο Ράλλυ Αμαζών

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 το 1ο Ράλλυ Αμαζών στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η δράση του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων είχε ως σκοπό να αναδείξει την αξία και τον ρόλο που διαδραματίζει στη σύγχρονη εποχή η γυναίκα, σε συνδιοργάνωση με τη Λέσχη Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου. Από νωρίς το πρωί το προαύλιο

του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα στην Πεύκη πλημμύρισε από μοναδικές «αντίκες» με τις αμαζόνες οδηγούς τους, λάτρεις του παλαιού αυτοκινήτου, να δίνουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στην άρτια διοργάνωση. Μετά το μεσημέρι τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα τερμάτισαν στο κέντρο της Λυκόβρυσης, όπου έγιναν πόλος έλξης του συγκεντρωμένου πλήθους πολιτών που ήθελαν να απαθανατίσουν τις μοναδικές στιγμές.

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, με αφορμή την πρωτοβουλία της συνδιοργάνωσης τονίζει τα εξής:

«Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, μέσα από τη συμβολική αυτή δράση με τη ΦΙΛΠΑ φιλοδοξεί, με επίκεντρο την ιστορία του παλαιού αυτοκινήτου, το Ράλλυ Αμαζών να καταστεί θεσμός για τα επόμενα χρόνια στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση. Σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας, συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας, ανταποκρίθηκαν στο δημιουργικό κάλεσμα του Ομίλου μας και της ΦΙΛΠΑ, δίνοντας το “παρών” στην πρωτότυπη αυτή δράση με άρωμα… γυναίκας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της πρωτοβουλίας, καθώς και τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, αλλά και τους ιερείς του ναού για την ευγενική παραχώρηση του χώρου».

Λίγο πριν την εκκίνηση του Ράλλυ οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο μουσικοχορευτικό δρώμενο νεαρών κοριτσιών, που επιμελήθηκε η υπεύθυνη κοινωνικών σχέσεων και Ευ Αγωνίζεσθαι της UNESCO Β.Π., Κυριακή Κανιού-Αναστασιάδη, σε συνεργασία με ομάδα ρυθμικής γυμναστικής των γυμναστηρίων Trainbox (διδασκαλία: Βάσια Βολικάκη). Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον τερματισμό των αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις στο εστιατόριο «Φιλίτιον» από το προεδρείο της ΦΙΛΠΑ. Στο πλαίσιο αυτό, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. κ. Πατούλη παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΦΙΛΠΑ, Τάκη Φωτεινόπουλο, και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, Νίκο Κοζανίτη.

Την επίβλεψη της ασφάλειας στη μετακίνηση των αυτοκινήτων είχε η Τροχαία Κηφισιάς. Μέγας χορηγός και υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία: Health and Beauty Medical Clinic – Odysseia Konstantoura (δρ. Οδύσσεια Κωνστάντουρα, ενδοκρινολόγος – διαβητολόγος).

The post Την αξία και τον ρόλο της σύγχρονης γυναίκας ανέδειξε το 1ο Ράλλυ Αμαζών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα