Τη στήριξή του στην πρόεδρο του Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής δηλώνει δημόσια ο δήμαρχος!

Φαίνεται ότι στην τελευταία (Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής… ξεχείλισε το ποτήρι για την πρόεδρο του Σώματος. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση η κ. Έφη Καψοκεφάλου έδειξε φανερά ενοχλημένη από το γεγονός ότι πληροφορήθηκε στον… αέρα για τη γνωμάτευση της Οικονομικής Υπηρεσίας επί της εναλλακτικής πρότασης επί του προϋπολογισμού, την οποία είχαν καταθέσει οι δημοτικές παρατάξεις Νίκη των Πολιτών και Νέα Αρχή, των Γιάννη Σταθόπουλου και Γιώργου Οικονόμου.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη

φορά που η κ. Καψοκεφάλου βρέθηκε στη δύσκολη θέση να… μαζέψει καταστάσεις που δυσκόλευαν το έργο της ή οδηγούσαν σε εντάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις είχε αναγκαστεί να διαφοροποιήσει τη θέση της ακόμη και από τον ίδιο τον δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά, καλώντας τον να τη βοηθήσει αποφεύγοντας να δίνει λαβές για περαιτέρω αντιπαραθέσεις!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι μετά και την τελευταία συνεδρίαση η κ. Καψοκεφάλου κάποια παράπονα θα έκανε στον δήμαρχο, ώστε ο τελευταίος να αναγκαστεί να βγει δημόσια και να υπερασπιστεί τον θεσμικό ρόλο της προέδρου, τονίζοντας ότι τη στηρίζει τόσο ο ίδιος, όσο και σύσσωμη η δημοτική παράταξή του. Βέβαια, η δημόσια τοποθέτηση του δημάρχου -που έγινε στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης- μάλλον συντηρεί τις απορίες για το κλίμα του επικρατεί στις σχέσεις του με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού η στήριξη στην οποία αναφέρεται θα έπρεπε να αποτελεί κάτι δεδομένο, το οποίο δεν χρειάζεται περαιτέρω δημόσιες διευκρινήσεις…

Ακολουθεί η ανάρτηση του δημάρχου για την κ. Καψοκεφάλου:

«Στις 09/01/2022, κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πρότεινα την ανανέωση – επανεκλογή, ως προέδρου του δημοτικού της κυρίας Έφης Καψοκεφάλου, καθότι εκτέλεσε τα καθήκοντά της με άψογο τρόπο, παρ’ όλες τις προσπάθειες ορισμένων συμβούλων της αντιπολίτευσης, όπου πολλές φορές συμπεριφέρονταν προσβλητικά και απαξιωτικά στο πρόσωπό της, αλλά και προς τον θεσμό του προέδρου του ΔΣ! Το ίδιο φαινόμενο παρακολουθήσαμε και στο τελευταίο ΔΣ κατά την ψήφιση του προυπολογισμού. Οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταθόπουλος, Γκόνης, Μουχτούρη διέκοπταν ο δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και πάνω από όλα την πρόεδρο του ΔΣ, μημ επιτρέποντάς της να ασκήσει τα καθήκοντά της! Θέλω να δηλώσω, προς πάσαν κατεύθυνση, ότι τόσο ο δήμαρχος, αλλά και σύσσωμη η δημοτική μας παράταξη, έχει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Τώρα όσον αφορά το θέμα της απάντησης του διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών για το θέμα των εναλλακτικών προτάσεων των Σταθόπουλου, Οικονόμου, ΝΑΙ εστάλη στις 17.40 και ήταν αρνητική για τροποποιήσεις του Τεχνικού Προγράμματος και εγώ και η Πρόεδρος του ΔΣ, αλλά και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, εκτός Σταθόπουλου, Οικονόμου, λάβαμε γνώση, από τον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου. Δυστυχώς, είμαι βέβαιος, ότι μέρος συμβούλων της αντιπολίτευσης θα συνεχίσουν να συμπεριφέρονται απρεπώς κατά την διάρκεια του ΔΣ, πιθανόν ποντάροντας στην ευπρέπεια και την ευγένεια της κυρίας Καψοκεφάλου».

The post Τη στήριξή του στην πρόεδρο του Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής δηλώνει δημόσια ο δήμαρχος! appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δ Σ, Αγίας Παρασκευής,d s, agias paraskevis