Τη Ν. Αγγελάκη συνάντησε ο Δ. Γαλάνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, συνάντησε στο γραφείο του «μια πολύ ξεχωριστή και έντονα ενεργή δημότισσα», τη Νατάσα Αγγελάκη, η οποία, όπως αναφέρει, είναι παλιά αυτοδιοικητικός και επί σειρά ετών ασχολείται με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ενώ είναι υπεύθυνη και στο ΚΑΠΗ του Δήμου.

Ειδικότερα, ο κ. Γαλάνης αναφέρει στο μήνυμά του σχετικά με τη σημερινή ημέρα που είναι αφιερωμένη

στους ηλικιωμένους:

Η 1η Οκτώβριου ανακηρύχτηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990 ως η Παγκόσμια ήμερα αφιερωμένη στην Τρίτη ηλικία, αποτίοντας φόρο τιμής στους παππούδες και στις γιαγιάδες μας.

Οι απόμαχοι της ζωής έχουν συμβάλλει με την προσφορά τους και τις εμπειρίες τους τα μέγιστα στην κοινωνία μας και εξακολουθούν να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στη στήριξη των οικογένειών τους.

Κάθε χρόνο η επέτειος αυτή γιορταζόταν με πλήθος μουσικών εκδηλώσεων, ομιλιών και εκδρομών. Δυστυχώς φέτος, λόγω της πανδημίας, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί τέτοια εκδήλωση. Προφυλάσσουμε τους δικούς μας ανθρώπους από τον κορωνοϊό, με σκοπό να τους κρατήσουμε όσο περισσότερο γίνεται κοντά μας. Ελπίζουμε σύντομα να περάσει όλο αυτό και να μπορέσουμε να συναντηθούμε όλοι μαζί! Είναι χρέος μας να προσέχουμε τους μεγάλους ανθρώπους και ιδιαίτερα τους γονείς και τους παππούδες μας! Να τους φροντίζουμε και να τους κρατάμε ασφαλείς! Ευχαριστώ Νατάσα για την αδιάκοπη, ενεργή προσφορά σου.

The post Τη Ν. Αγγελάκη συνάντησε ο Δ. Γαλάνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα