Ταξίδι στα ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια της μουσικής μας με το συγκρότημα «Σουαρέ» στα Μενάνδρεια 2020 στις 6/9

Ένα ταξίδι στα ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια της μουσικής μας με το συγκρότημα «Σουαρέ», την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, στην Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας (Καρασταμάτη & Ι. Δρυμπέτη 2, Νέα Ερυθραία), για τα Μενάνδρεια 2020.

Στον φιλόξενο χώρο της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας ένα λαϊκό πάλκο πολλά υποσχόμενο με τραγούδια που φέρνουν κοντά αλλά με…. αποστάσεις δημιουργούν παρέες και στιγμές κεφιού μέσα από πρωτότυπες εκτελέσεις. Τραγούδια διαχρονικά που καταδεικνύουν την ωραιότητα του ρεμπέτικου τραγουδιού που είναι η λαϊκή μας έκφραση.

Το συγκρότημα «Σουαρέ» μετά την πρόσφατη κυκλοφορία της επιτυχίας τους «Καλημέρα» την οποία τραγούδησαν ο μουσικοσυνθέτης Πέτρος Βαϊόπουλος και ο τραγουδοποιός Ορφέας Περίδης, υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά.

Μουσικοί

Λευτέρης Βαϊόπουλος: Κιθάρα, τραγούδι.Μιχάλης Δάρμας: Κοντραμπάσο.Γιάννης Δάφνος: Πιάνο, τραγούδι.Ανατολή Κουγιουμτζίδου: τραγούδι.Αλκαίος Σουγιούλ: Μπουζούκι, τραγούδι.

The post Ταξίδι στα ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια της μουσικής μας με το συγκρότημα «Σουαρέ» στα Μενάνδρεια 2020 στις 6/9 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ταξίδι, Σουαρέ, Μενάνδρεια 2020,taxidi, souare, menandreia 2020