Ταινίες Μικρού Μήκους στις «Ημέρες Κινηματογράφου» της Ομάδας Πολιτισμού Δροσιάς

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου» και του αφιερώματος σε νέους Έλληνες δημιουργούς, η Ομάδα Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς του Δήμου Διονύσου προβάλλει ταινίες Μικρού Μήκους από το Φεστιβάλ Δράμας και το Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας.

Οι προβολές γίνονται στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς (Γρ. Λαμπράκη 19) και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Μαντάς

Επιμέλεια και ανάλυση ταινιών: Καίτη Λεκάκου

Πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019:

«Apple Pie» των Αθηνάς Φωτοπούλου και Δέσποινας Γραμματικάκη. Σπουδαστική ταινία μυθοπλασίας 2018/13΄.«Η Φάμπρικα» του Αλέξανδρου Σικαλιά. Σπουδαστική ταινία μυθοπλασίας.Ένας τίμιος εργάτης έρχεται αντιμέτωπος με τον ίδιο τον εαυτό του, όταν καλείται να πάρει αποφάσεις που θα καθορίσουν την εργασιακή του πορεία. 2018/20΄.«Ο τέταρτος τοίχος» ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Γκότση. Ο κοινωνικός ιστός μοιάζει αμετάβλητος έχοντας ως μόνη διαφορά τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων. Η ταινία βασίζεται πάνω στις σημειώσεις ενός οδοιπορικού που διήρκεσε δέκα μήνες. Κέρδισε το Ειδικό Βραβείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής στο Φεστιβάλ Δράμας το 2018. 2018/10΄.«Tell me a lie» («Πες μου ένα ψέμα») του Αναστάσιου Γκότση. Η ταινία απέσπασε Βραβεία και Σημαντικές Διακρίσεις σε Φεστιβάλ το 2014 και 2015. 2014/13΄.

Παρουσιάζει ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος.

The post Ταινίες Μικρού Μήκους στις «Ημέρες Κινηματογράφου» της Ομάδας Πολιτισμού Δροσιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords