Τα έργα της θητείας του στον Άι Γιάννη παρουσίασε στον Σύλλογο Κατοίκων ο Γ. Σταθόπουλος

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κατοίκων Άι Γιάννη, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, η παράταξη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής παρουσίασε τα έργα της δημαρχιακής θητείας της στην περιοχή του Άι Γιάννη.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της παράταξης, τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, έκανε λόγο, όπως σημειώνει σε ανάρτηση στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για:

Ασφαλτοστρώσεις που συνεχίζονται, οκτώ ζεύγη υπόγειων κάδων, ανάπλαση δύο φορές και των τριών παιδικών χαρών της

περιοχής που τις κλείδωναν τα βραδιά, πολλά έργα σε όλα τα σχολεία του Άι Γιάννη (2ο Γυμνάσιο, 1ο Δημοτικό, 2ο Δημοτικό, 1ο Λύκειο και 8ο Δημοτικό) που συνεχίζονται με νέα εργολαβία μας από ΦιλόΔημο, έργα σε όλους τους αθλητικούς χώρους (ανακατασκευή αγωνιστικού χώρου, ενεργειακή αναβάθμιση και τοποθέτηση προστατευτικών στα κιγκλιδώματα στο κλειστό της οδού Νότου -ανάπλαση αγωνιστικού χώρου στο ανοιχτό μπάσκετ Μανσούρη στην κεντρική πλατεία κ.ά.), όργανα γυμναστικής στο Πάρκο Νεαπόλεως, ανάπλαση πάρκου Γραβιάς, καθαρισμοί όλων των μεγάλων οικοπέδων, κινηματογράφος στο Πάρκο «Στ. Κώτσης» επί πέντε χρόνια με ελεύθερη είσοδο, έξι γωνιές ανακύκλωσης, αισθητική περίφραξη του «Κολυμβητηρίου» και ανάπλαση όλων των πεζοδρομίων στην περιοχή, σηματοδότηση μονοπατιών στον Υμηττό, τοποθέτηση νέων πυροφυλάκων και τοποθέτηση ποτίστρας για ζώα, μελέτες για το Κοιμητήριο με διαμόρφωση μεγάλου χώρου για διώροφους χώρους ταφής, μελέτες στατικότητας και βιωσιμότητας Κολυμβητηρίου, αλλαγή σκοπού στο «Ασημακοπούλειο» κληροδότημα, ανακατασκευές πεζοδρομίων, επιτυχημένος στολισμός στις γιορτές, εξαιρετικές δράσεις στη Βιβλιοθήκη «Αλέκος Κοντόπουλος», αποξήλωση κεραίας κινητής τηλεφωνιας στην οδό Σχολείου κ.α.) όπως και αυτά που ξεκινούν σύντομα: δημαρχείο, ανάπλαση οδού Αιγαίου Πελάγους, ανάπλαση οδών κεντρικής πλατείας, αντιπλημμυρικά έργα, ανάπλαση αθλητικών χώρων Πάρκου «Στ. Κώτσης» όπως και την κατηγορηματική μας διαφωνία με τον κ. Ζορμπά που ακύρωσε την ανάπλαση της πλατείας Άι Γιάννη. Συγχαρητήρια για την εκδήλωση στον πρόεδρο Παν. Βαβούγυιο και τα μέλη του Συμβουλίου. Καλή χρόνια!

The post Τα έργα της θητείας του στον Άι Γιάννη παρουσίασε στον Σύλλογο Κατοίκων ο Γ. Σταθόπουλος appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα