Τα 85 χρόνια Οδηγισμού γιόρτασε το ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Αμαρουσίου

Με παιχνίδι, εθελοντική δράση, αλλά και γνωριμία με την πόλη, δεκάδες Οδηγοί έδωσαν τον δικό τους παλμό στο Μαρούσι, γιορτάζοντας τα 85 χρόνια Ελληνικού Οδηγισμού, με αφετηρία την πλατεία Κασταλίας.

Στην εκδήλωση εκπροσώπησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη.

«Είμαστε πάντα δίπλα στο Σώμα του Ελληνικού Οδηγισμού και ιδιαίτερα στο Τοπικό Τμήμα Αμαρουσίου, που προσφέρει σημαντικό έργο στην κοινωνία

και ιδιαίτερα στη νεολαία μας. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον Οδηγισμό μαθαίνουν από πολλοί μικροί να είναι πάντα έτοιμοι, να σέβονται τον αρχηγό και να βοηθούν με κάθε τρόπο τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη» σημείωσε η κα Χαλιώτη, κάνοντας εδική μνεία στις εμπειρίες της ως οδηγός και πόσο σημαντικές ήταν αυτές για τη μετέπειτα ζωής της.

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΟ, Λένα Λεβίδη, απηύθυνε Οδηγικό χαιρετισμό και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη και τον Δήμο Αμαρουσίου για την ενεργή στήριξή τους στο Σώμα του Ελληνικού Οδηγισμού.

Εκεί ήταν και η έφορος του Κλάδου Οδηγών, Κική Μάκου, δίνοντας το δικό της Οδηγικό παλμό στις δράσεις.

Η πρόεδρος του Τ.Τ. Αμαρουσίου, Βίκυ Παπανικολάου, καλωσόρισε τον οδηγικό και όχι μόνο κόσμο και η τοπική έφορος, Τζίνα Κούρτη, κήρυξε την έναρξη των δράσεων.

Το παιχνίδι έκλεισε με βραβεύσεις των ομάδων που βγήκαν νικητές στις ψυχαγωγικές δράσεις.

The post Τα 85 χρόνια Οδηγισμού γιόρτασε το ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα