Τ. Κωστόπουλος: Ο Αλέξανδρος Χανδρής βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Αγ. Παρασκευής

Τη διαχρονική συμβολή του Αλέξανδρου Χανδρή σε διάφορες κοινωνικές, αλλά αθλητικές δράσεις, στον Δήμο Αγίας Παρασκευής υπενθύμισε ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν αντιπρόεδρος της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής, Τίμος Κωστόπουλος, μιλώντας στη μεγάλη αθλητική και φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου, την περασμένη Κυριακή.

Ο κ. Κωστόπουλος αναφέρθηκε στη δωρεά εκ μέρους του κ. Αλ. Χανδρή του συνόλου του εξοπλισμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, καθώς και στην προσφορά

σε αυτό 16 τόννων τροφίμων, στη δωρεά καυσίμων στους εθελοντές της Πυροπροστασίας, αλλά και στη στήριξη που προσφέρει στην ΚΑΠ, ως χορηγός.

Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΠ σημείωσε στην παρέμβασή του:

«Ο Τζον Κένεντι είχε πει την περίφημη φράση «Μην κοιτάτε τι μπορεί να κάνει το κράτος για εσάς, κοιτάξτε εσείς τι μπορείτε να κάνετε για το κράτος».

»Η φράση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό για τον καλό φίλο και συμφοιτητή μου Αλέξανδρο Χανδρή. Ο Αλέξανδρος ήταν αυτός που λόγω της φιλίας και της οικογενειακής σχέσης που υπάρχει χρόνια τώρα μεταξύ μας, δώρισε όλο τον εξοπλισμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αγίας Παρασκευής, ήταν αυτός που προσέφερε πάνω από 16 τόνους τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας, για τους συνδημότες μας που το είχαν ανάγκη, ήταν αυτός επίσης που προσέφερε, με δωρεά, τα καύσιμα των εθελοντών της Πυροπροστασίας και έτσι μπόρεσαν αυτοί να κινήσουν τα οχήματά τους και να φυλάνε τον Υμηττό και να αισθανόμαστε όλοι εμείς ασφαλείς. Είναι αυτός που σήμερα προσφέρει στον αθλητισμό της πόλης μας, ως χορηγός της ΚΑΠ, της οποίας έχω την τιμή να είμαι αντιπρόεδρος. Τέλος είναι αυτός που σήμερα βοηθά τρία παιδιά της πόλης μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

»Όλα αυτά ο Αλέξανδρος, όποτε και αν του ζήτησα τη βοήθειά του, τα έπραξε χωρίς δεύτερη σκέψη.

»Κλείνοντας θα ήθελα να απευθύνω ένα μήνυμα στους γονείς, καθώς και στα παιδιά που αγωνίζονται στον Σύλλογό μας. Τις δύσκολες αυτές μέρες για την πατρίδα μας, να είστε πρωταθλητές όχι μόνο στο τερέν, αλλά και στην ίδια την Ζωή. Να μην ξεχνάτε ότι έχετε το προνόμιο να αντιπροσωπεύετε την ΕΛΠΙΔΑ, έχετε το προνόμιο να αντιπροσωπεύετε την αγνή ματιά του ‘Ελληνα, την ματιά αυτή που κράτησε την πατρίδα μας όρθια στο καμίνι της Ιστορίας. Καλή χρονιά σας εύχομαι και πάντοτε να έχουμε το σθένος ν’ αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις».

The post Τ. Κωστόπουλος: Ο Αλέξανδρος Χανδρής βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Αγ. Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα