Συνέντευξη Τύπου για τα εγκαίνια της 57ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής Αμαρουσίου

Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207, Μαρούσι) ενόψει των εγκαινίων της 57ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής των διακριθέντων έργων του Διαγωνισμού Καλλιτεχνικής Κεραμικής που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:00 στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής, αίθουσα Τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης».

Στη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστούν από τους δύο συνδιοργανωτές της Έκθεσης, την Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών & Αγγειοπλαστών και τον Δήμο Αμαρουσίου, οι στόχοι της 57ης

Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής, καθώς και οι προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη και στήριξη του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής.

Πρόσκληση στα εγκαίνια της 57ης Πανελλήνιας Έκθεσης ΚεραμικήςΣυνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου, με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών & Αγγειοπλαστών, Ν. Βαλλάτο

Με αφορμή τη διοργάνωση της Έκθεσης, συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών & Αγγειοπλαστώ,ν Νικόλαο Βαλλάτο, και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της Έκθεσης, αλλά και οι πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν προκειμένου ο εμβληματικός χώρος και χαρακτήρας της Κεραμικής στο Μαρούσι να αποκτήσει τη διάσταση που της αξίζει.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Η Κεραμική είναι έννοια ταυτισμένη με το Μαρούσι. Η 57η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε για την αρχέγονη αυτή Τέχνη και να παρουσιάσουμε τα πρώτα σχέδιά μας για τη δυναμική αναβάθμιση της πολιτιστικής ταυτότητας του Αμαρουσίου. Καλούμε όλους τους πολίτες εντός και εκτός Αττικής να επισκεφτούν την Έκθεση και να γευτούν τη χαρά της δημιουργίας και της ψυχαγωγίας που περνά μέσα από τον πηλό και τη φωτιά».

Σημειώνεται ότι η 57η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής στο Μαρούσι θα λειτουργεί από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 καθημερινά (9:00 π.μ. – 9:00 μ.μ.). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210 6144430 και στο e-mail: [email protected].

Θ. Αμπατζόγλου και Ν. Βαλλάτος

The post Συνέντευξη Τύπου για τα εγκαίνια της 57ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα