Συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης με Ημέρα Πολίτη στις 12 Δεκεμβρίου

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 στο δημαρχείο της πόλης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη).

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα τεθούν θέματα προς συζήτηση από τους Πολίτες λόγω Ημέρας Πολίτη.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

Κύρια αγωγή του εργαζομένου στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου δυνάμει του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017.Έγκριση
Τεχνικού Προγράμματος έτους 2019 του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.6η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2018 του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.(α) Έγκριση σύναψης και όρων 2ης τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του Ελληνικού Δημοσίου – Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Ν. Αττικής, (β) Εξουσιοδότηση του δημάρχου για την υπογραφή αυτής.Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 50/2018 μελέτης με τίτλο «Συντήρηση οδοποιίας στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.(α) Έγκριση σύμβασης μεταξύ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης και του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με αντικείμενο τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης από τον πρώτο στον δεύτερο του χώρου ανέγερσης του 6ου Νηπιαγωγείου Δ.Κ. Πεύκης (Σωκράτους 2, (β) Εξουσιοδότηση του δημάρχου για την υπογραφή αυτής.Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του εκτελεσθέντος έργου με τίτλο «Ανάπλαση Ο.Τ. 9 Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης (Διαμόρφωση χώρων πρασίνου – αναψυχής – αθλητικών κολυμβητικών εγκαταστάσεων – καταστημάτων και υπόγειας στάθμευσης)».Έγκριση για την αλλαγή αριθμού κυκλοφορίας οχήματος σε εγκεκριμένη πινακίδα στάθμευσης ΑμεΑ, επί της οδού Αργυροκάστρου 5, στη Δημοτική Κοινότητα Πεύκης, κατόπιν αιτήματος του κ. Παΐση Δημητρίου.Αντικατάσταση μέλους από τη Διαπαραταξιακή Επιτροπή για τη χορήγηση οικονομικού βοηθήματος στους οικονομικά αδύνατους κατοίκους και πολύτεκνους σε εξαιρετικές περιπτώσεις, καθώς και για την αντιμετώπιση έκτακτης και σοβαρής ανάγκης.Ανακήρυξη του κ. Νανόπουλου Δημητρίου, ως επίτιμου δημότη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

The post Συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης με Ημέρα Πολίτη στις 12 Δεκεμβρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα