Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου στις 19/2

Συνεδρίαση προγραμματίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου, στο παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, στις 17:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ψήφισμα ενόψει της Διεθνούς Ημέρας κατά του Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων, 21 Μαρτίου 2020. Τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Δ΄ τριμήνου 2019 του Δήμου. Ορισμός υπευθύνου λογαριασμού του έργου «Πιλοτικό Σχέδιο για την Κοινωνική Ένταξη των ΡΟΜΑ του Δήμου Χαλανδρίου» (MIS
5046237). Έγκριση του πρακτικού της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής βρεφών – νηπίων και Επαναξιολόγησης Τροφείων για τη συμπληρωματική εγγραφή βρεφών και νηπίων στα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου, σχολικού έτους 2019 – 2020 (ΣΤ’ Επιλογή). Έγκριση του πρακτικού της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής βρεφών – νηπίων και Επαναξιολόγησης Τροφείων για τις διαγραφές βρεφών και νηπίων από τα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου, κατόπιν σχετικών αιτημάτων, σχολικού έτους 2019 – 2020. Έγκριση του πρακτικού της Ειδικής Επιτροπής Επιλογής βρεφών – νηπίων και Επαναξιολόγησης Τροφείων για τη μείωση ή μη της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς σε νήπιο του 7ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής, σχολικού έτους 2019 – 2020. Παραχώρηση γηπέδου ποδοσφαίρου αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας». Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη πεζών επί της οδού Ιωάν. Αποστολοπούλου και Λευκάδος. Άδεια κοπής επικίνδυνων δένδρων.

The post Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου στις 19/2 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα