Συνάντηση της Ένωσης Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης με τους υποψηφίους δημάρχους

Πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκλησή της Ένωσης Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», συνάντηση του Δ.Σ. με τους υποψηφίους δημάρχους που μέχρι στιγμής έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 Μαΐου 2019. Σκοπός της συνάντησης, όπως λέει η Ένωση, ήταν να ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τα θέματα που θεωρούνται σημαντικά από

τους γονείς και έχουν σχέση με τα σχολεία και τους μαθητές του Δήμου.

Από τις παρατάξει παραβρέθηκαν:

Η πόλη της Ζωής μας, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, ο αντιδήμαρχος Κώστας Νικολιδάκης. Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Λυκόβρυση-Πεύκη._, ο κ. Δημήτρης Κωνστάντος. Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης-Πεύκης, ο κ. Άρης Κυριακίδης. Λυκόβρυση Πεύκη 2020, ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου. Δήμος Μπροστά, ο κ. Μάριος Ψυχάλης. Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί, ο κ. Ηλίας Κατσαρός.

Επίσης, παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Νίκος Γκαραβέλλας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Παναγιώτης Πανταζής, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Γιώργος Τσόλας και Γιάννης Μαρμαγγιόλης, καθώς και αρκετοί υποψήφιοι των παρατάξεων.

Η ενημέρωσή μας περιελάμβανε τα θέματα: Κτηριακό, ιδιοκτησιακό, συντήρηση και επισκευή σχολείων, στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας, Ανοιχτά Σχολεία, σχολικούς φύλακες, φωτισμό προαυλίων, χρηματοδότηση Σχολικών Επιτροπών, στελέχωση της γραμματείας Σχολικών Επιτροπών, εξυπηρέτηση των σχολείων από τη Δημοτική Συγκοινωνία, καθαριότητα σχολείων, χρήση της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη» για εκδηλώσεις των Συλλόγων Γονέων, παρελάσεις Εθνικών Επετείων.

Μετά την ενημέρωση ακολούθησε συζήτηση και δόθηκαν απαντήσεις/διευκρινίσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν.

«Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και χωρίς προεκλογικές αντιπαραθέσεις. Τονίστηκε δε από όλους ότι στα θέματα παιδείας θα πρέπει να υπάρχει κοινή στόχευση και αντιμετώπιση, χωρίς παραταξιακές αντιπαραθέσεις» αναφέρει το Δ.Σ. της Ένωσης.

The post Συνάντηση της Ένωσης Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης με τους υποψηφίους δημάρχους appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα