Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου με τον νέο πρόεδρο ΙΓΕ Διονύση Κυριακόπουλο

Συνάντηση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με τον νέο πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών, Διονύση Κυριακόπουλο, την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας και μέλους του Δ.Σ. του ΙΓΕ Στέφανου Τσιπουράκη και του αντιπροέδρου του ΙΓΕ, Αλέξανδρου Κόκκαλη, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ο κ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στον κ. Διον. Κυριακόπουλο και

επεσήμανε τη διαχρονική στήριξη του Δήμου στο γενικότερο έργο ΙΓΕ, στην προστασία του κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Συγγρού, αλλά και στην προάσπιση του δασικού χαρακτήρα του κτήματος ως ενός από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου και αναψυχής της Αττικής.

Από τη δική του πλευρά, ο πρόεδρος του ΙΓΕ ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τις ευχές και τη συνδρομή του στις ανάγκες του Ινστιτούτου, ενώ αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν και αφορούν είτε σε θέματα καθαρισμού, πυροπροστασίας του κτήματος, είτε σε ζητήματα που σχετίζονται με δράσεις εξωστρέφειας και γενικότερης προβολής του επιστημονικού έργου του ΙΓΕ.

Τέλος, συμφωνήθηκε η εκπόνηση ενός σχεδίου συνεργασίας που θα περιλαμβάνει τον οδικό χάρτη δράσεων για την υλοποίηση των κοινών στόχων, επισημαίνει η διοίκηση.

The post Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου με τον νέο πρόεδρο ΙΓΕ Διονύση Κυριακόπουλο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνάντηση Θ, Αμπατζόγλου, ΙΓΕ Διονύση Κυριακόπουλο,synantisi th, abatzoglou, ige dionysi kyriakopoulo