Σύλλογος Γυναικών Χαλανδρίου: Σπάμε της αλυσίδες του ατομικού δρόμου – Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

«Η φετινή 8η Μαρτίου μας βρίσκει σε πρωτοφανείς συνθήκες. Η κυβέρνηση μετά από έναν χρόνο πανδημίας επιλέγει τον εγκλεισμό, την καταστολή, χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο θωράκισης του δημόσιου συστήματος υγείας, που βρίσκεται μόνιμα πιά στο “κόκκινο”», όπως αναφέρει ο Σύλλογος Γυναικών Χαλανδρίου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Φτάσαμε στους εμβολιασμούς και ακόμα και αυτούς τους χρησιμοποιεί ως άλλοθι για την πολιτική της στην Υγεία.

Η σωματική και ψυχική υγεία μας δοκιμάζεται ανάμεσα στις μυλόπετρες των

αντaγωνισμών των φαρμακευτικών εταιρειών, των πολιτικών της Ερωπαικής Ένωσης και των κυβερνήσεων.

Και ενώ ο λαός βρίσκεται σε καραντίνα η κυβέρνηση και τα επιτελεία της μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα που στην ουσία συμφωνούν (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ25), φέρνουν στη Βουλή και ψηφίζουν το ένα μετά το άλλο τα νομοσχέδια «Διάλυση και ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης» , «10ωρη δουλειά με απλήρωτες υπερωρίες», «τηλεεργασία», ενώ δίνουν πακτωλό χρημάτων σε διάφορους επιχειρηματικούς ομίλους και καναλάρχες.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Download

The post Σύλλογος Γυναικών Χαλανδρίου: Σπάμε της αλυσίδες του ατομικού δρόμου – Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύλλογος Γυναικών Χαλανδρίου, Σπάμε, – Τιμούμε, Παγκόσμια Ημέρα, Γυναίκας,syllogos gynaikon chalandriou, spame, – timoume, pagkosmia imera, gynaikas