Συγκινητική προσφορά από τους μαθητές σχολείων Φιλοθέης και Ψυχικού

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου ΦιλοθέηςΨυχικού εκφράζει «εγκάρδια θερμές ευχαριστίες» στα σχολεία του Δήμου που στήριξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο τον Ιανουάριο του 2020. Έτσι, παρέτειναν τον χρόνο συγκέντρωσης προϊόντων για να προσφέρουν στη Δομή μας ακόμη περισσότερα προϊόντα.

Οι μαθητές είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις δράσεις συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία

του Δήμου Φιλοθέης και Ψυχικού, αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλίκη Γκιζελή. Όπως συμπληρώνει, οι μαθητές έδειξαν αμείωτο ενδιαφέρον και ευαισθησία για τον συνάνθρωπό τους που πλήττεται από οικονομικές δυσκολίες, κινητοποιήθηκαν ώστε η προσπάθειά τους να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τα κατάφεραν!

Την περίοδο Δεκέμβριος 2019 – Ιανουάριος 2020 από την προσπάθεια των μαθητών συγκεντρώθηκαν 2.777 προϊόντα σε είδη διατροφής!

Η αντιδήμαρχος δίνει συγχαρητήρια στους διευθυντές, στους δασκάλους, στους καθηγητές, στους γονείς και ιδίως στους μαθητές για την πρωτοβουλία τους, ενώ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τα σχολεία που στήριξαν τη Δομή και συγκεκριμένα τα:

1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ψυχικού.Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών.Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο.Πρότυπο Γενικό Λύκειο Βαρβακείου Σχολής.

The post Συγκινητική προσφορά από τους μαθητές σχολείων Φιλοθέης και Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα