Συγχαρητήρια Γ. Θεοδωρακόπουλου στους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Πεύκης για την «Αντιγόνη»

Συγχαρητήρια στους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Πεύκης που ανέβασαν την παράσταση «Αντιγόνη» δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνεται:

Μια εντυπωσιακή παράσταση, την «Αντιγόνη του Σοφοκλή», μας χάρισαν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Πεύκης και καταχειροκροτήθηκαν την Παρασκευή το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης από το πολυπληθές κοινό. Η θεατρική ομάδα με

αυτό τον αέρα θα ταξιδεύσει τώρα στην Ιταλία για να συμμετάσχει στις 14 Μαΐου στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικού Θεάτρου των Συρακουσών μαζί με άλλα τέσσερα ελληνικά σχολεία.

»Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, που «άνοιξε» το Δημοτικό Θέατρο στα σχολεία της πόλης μας, με δηλώσεις του συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις Συρακούσες:

«Πάντα χαιρόμαστε όταν βλέπουμε τη νέα γενιά της πόλης μας να προοδεύει. Τα παιδιά είναι βεβαίως οι πρωταγωνιστές σε αυτή την υπέροχη προσπάθεια. Και μπράβο τους. Επαίνους πρέπει όμως να αποδώσουμε και στους εκπαιδευτικούς Γιώργο Σιούλα και Μαρία Ραυτοπούλου, που πέρα από την ευθύνη της σκηνοθεσίας (με τη συνδρομή και της Άντριας Ράπτη) τα καθοδήγησαν επί μήνες για να φθάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης η διεύθυνση του σχολείου, οι διδάσκοντες, οι γονείς με τον Σύλλογο Γονέων δούλεψαν να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλους».

Με βάσει το πρόγραμμα της παράστασης συμμετείχαν οι: Μαριάνθη Μπάνου, Σοφία Μπανταβά, Κίμων Γεωργακάς, Πάνος Λαμπρούλιας, Κώστας Βενέτης (και κιθάρα), Νεφέλη Μάστορη, Δήμητρα Αυγέρη, Κώστας Κοροντζής, Γιώργος Μπρέγιαννης, Αλεξάνδρα Κώτση, Δήμητρα Χαλκιοπούλου, Εύα Αναστασιάδου, Ευσταθία Κανάκη, Έλενα Λυκουρέση, Σταυρούλα Μανωλοπούλου, Μαρία Νασιούλα, Χριστίνα Νεοκοσμίδη. Η διασκευή του έργου έγινε από τον Γιώργο Σιούλα και τη Μαρία Ραυτοπούλου.

Και τώρα τη θεατρική ομάδα του 1ου Λυκείου Πεύκης περιμένει το Θέατρο Συρακουσών. Καλή επιτυχία.

The post Συγχαρητήρια Γ. Θεοδωρακόπουλου στους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Πεύκης για την «Αντιγόνη» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα