Στο ψηφοδέλτιο του Γ. Θωμάκου ο Π. Γαλάνης

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο κ. Παναγιώτης Γαλάνης ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα του δεύτερου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, ΓιώργοςΘωμάκος, δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον κ. Παναγιώτη Γαλάνη που δέχθηκε να συνεργαστεί μετη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης στις ερχόμενες δημοτικέςεκλογές. Ο συνδυασμός μας εμπλουτίζεται ποιοτικά με έναν άριστο γνώστη τωνπληροφοριακών

συστημάτων, ενώ έχει εφαρμόσει πρωτοποριακές μεθόδους γιασυστήματα ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων και ψηφοφοριών. Ο κ. Γαλάνης θα ενισχύσεισημαντικά την ψηφιακή πολιτική του Δήμου μας.

Η Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης ως διοίκησητου Δήμου Κηφισιάς έχει ήδη προσφέρει αρκετές καινοτομίες και αυτό είναι τοόραμα και για το μέλλον: Σύγχρονος Δήμος Ήπιας Ανάπτυξης και Καινοτομιών».

Ο κ. Παναγιώτης Γαλάνηςδήλωσε:

«Αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με στο στόχο να προσφέρω με την τεχνοκρατική μου κατάρτιση στο χώρο της πληροφορικής αλλά και με την έμπρακτη εμπειρία μου στα θέματα ηλεκτρονικής δημοκρατίας και συμμετοχής στα κοινά. Ευχαριστώ τον Γ. Θωμάκο για την τιμητική πρόταση που μου έκανε και την ευκαιρία που μου δίνει να ασχοληθώ με τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» .

The post Στο ψηφοδέλτιο του Γ. Θωμάκου ο Π. Γαλάνης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα