Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών «Ερμής» ο Γ. Πατούλης

Την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ακούσει τα προβλήματα των συνανθρώπων μας που αγωνίζονται να επιβιώσουν κάτω από δύσκολες συνθήκες είχε χθες το απόγευμα, Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Συγκεκριμένα, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών «Ερμής», Καμπέρ Βαχτέτ, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης παρέστη στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Σεράφειο» Κολυμβητήριο.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Γ. Πατούλης,

τόσο από τη θέση του δημάρχου, όσο και από την αυριανή θέση του περιφερειάρχη Αττικής θα είναι «στο πλευρό των συνανθρώπων μας που κάτω από δύσκολες συνθήκες εργάζονται καθημερινά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην».

«Είμαστε από την κοινωνία και με την κοινωνία θα εργαστούμε για να γίνει μια Νέα Αρχή στην Αττική. Η δική μας νίκη θα είναι και νίκη των συμπολιτών μας» σημείωσε ο κ. Γ. Πατούλης.

The post Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών «Ερμής» ο Γ. Πατούλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα