Στη λιτανεία της Τίμιας Κάρας & της εικόνας του Αγ. Νικολάου Πλανά στη Βουλιαγμένης ο Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παρακολούθησε τη λιτανεία της Τίμιας Κάρας και της εικόνας του Αγίου Νικολάου Πλανά που πραγματοποιήθηκε από την ενορία του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού στην οδό Βουλιαγμένης, τιμώντας τη μνήμη του.

Πολλοί εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, συμμετείχαν στην ιερά λιτάνευση, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Λαρίσης, Ιερώνυμου.

Σε

δηλώσεις του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής τόνισε:

«Εύχομαι αυτός ο ταπεινός Άγιος που τιμούμε σήμερα για την ανιδιοτελή προσφορά του στους συνανθρώπους μας, να δώσει σε όλους μας την έμπνευση και τη δύναμη να κάνουμε όλοι μαζί μία Νέα Αρχή για την Αττική μας και να φτιάξουμε μία καλύτερη καθημερινότητα για τους πολίτες της. Βούλησή μας σε συνεργασία με τις Μητροπόλεις της Εκκλησίας να δημιουργήσουμε δίκτυα πολιτισμού και εκπαίδευσης με στόχο να ξανανθίσουν οι γειτονιές στις τοπικές κοινωνίες και να δώσουμε κίνητρα να παραμείνουν οι νέοι στη χώρα μας».

Μετά το τέλος της λιτανείας, ξεκίνησε στον ναό η τέλεση μεθέορτου εσπερινού χοροστατούντος του μητροπολίτη Λαρίσης, Ιερωνύμου.

The post Στη λιτανεία της Τίμιας Κάρας & της εικόνας του Αγ. Νικολάου Πλανά στη Βουλιαγμένης ο Γ. Πατούλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα