Σωματείο Εργαζομένων Λυκόβρυσης-Πεύκης: Να καταδικαστούν οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης καλεί στη συγκέντρωση την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, από τις 10π.μ., στο σταθμό μετρό Αμπελοκήπων. συμμετέχοντς μαζικά στη στάση εργασίας από τις 10π.μ έως το τέλος της βάρδιας, ενόψει της ανακοίνωση της απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Στην ανακοίνωση

που εξέδωσε το Σωματείο αναφέρει:

Πέρασαν πάνω από 7 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα. Η πράξη αυτή ήταν οργανωμένη από την εγκληματική – ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, όπως άλλωστε και όλες οι δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Οι ενέργειες αυτές ακόμα και σήμερα μένουν ατιμώρητες, με τη δίκη των ναζιστών να διαρκεί πάνω από 6 χρόνια, με τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά και με τη στάση της εισαγγελέα να τους ξεπλένει.

Οι λουφαγμένοι σήμερα φασίστες, όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου, θα συνεχίσουν να είναι η χρήσιμη εφεδρεία για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις κυβερνήσεις τους. Έχουν το μερτικό τους, όποτε τους καλούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα, να μπαίνουν εμπόδιο για να σηκώνουν το κεφάλι οι εργαζόμενοι, για να επικρατεί στους χώρους δουλειάς σιγή νεκροταφείου, με τον φόβο.

Σαν γέννημα του ίδιου του καπιταλισμού, υπηρετούν με πίστη τη μήτρα που τους γέννησε. Για αυτό τους συναντάμε πότε με τα ρούχα του μπράβου, έξω από τα εργοστάσια, πότε με τη μάσκα του «πατριώτη» να μισούν όλους τους ανθρώπους.

Αν και το ναζιστικό μόρφωμα συρρικνώθηκε εκλογικά, τα στελέχη του αλλάξαν κόμματα ή ίδρυσαν νέα, το αυγό του φιδιού δεν εξαφανίστηκε.

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβε τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον!!!

Έχουμε μνήμη. Ο ναζισμός έχει κοστίσει στους λαούς εκατομμύρια νεκρούς. Δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστούν τα εγκλήματα τους και τα εγκλήματα των πολιτικών απογόνων τους.

Απαίτησή μας είναι να τιμωρηθούν οι θρασύδειλοι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

The post Σωματείο Εργαζομένων Λυκόβρυσης-Πεύκης: Να καταδικαστούν οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα