Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην σύζυγό της

Πυροβολισμοί έπεσαν σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου στο Χαλάνδρι, με μια γυναίκα να τραυματίζει στο στομάχι έναν άνδρα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η γυναίκα που πυροβόλησε, στη συμβολή των οδών Ζαν Μορεάς και Φιλικής Εταιρείας, έχει συλληφθεί, ενώ άγνωστη παραμένει η κατάσταση του άνδρα. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια του αιματηρού περιστατικού.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»,

ενώ ανεπιβεβαίωτες για την ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό έγινε μπροστά στη 13χρονη κόρη του ζευγαριού.

Νεότερη ενημέρωση 15:25

Τραγωδία σήμερα το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, με έναν νεκρό, τον οποίο πυροβόλησε και σκότωσε η πρώην σύζυγός του.

Ο άνδρας τραυματίστηκε από τις σφαίρες θανάσιμα στην κοιλιά και στη μασχάλη και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του, ωστόσο, λίγο αργότερα, και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στη διασταύρωση των οδών Ζαν Μορεάς και Φιλικής Εταιρείας στο Χαλάνδρι, προκειμένου η γυναίκα να παραλάβει την 13χρονη κόρη τους, το παιδί που είχε αποκτήσει μαζί το ζευγάρι, αλβανικής καταγωγής. Ωστόσο τα αίματα άναψαν, τσακώθηκαν και η γυναίκα έβγαλε περίστροφο και τον πυροβόλησε δύο φορές, μια στην κοιλιά και μια στη μασχάλη.

Η γυναίκα συνελήφθη, ενώ η δολοφονία συνέβη μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης τους.

The post Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην σύζυγό της appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα