Προβολή της ταινίας «Κάτι τρέχει στο Σεν Τροπέ» στο Cine Φιλοθέη τη Δευτέρα 20/9

Το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Δήμου Φιλοθέης -Ψυχικού και η πρόεδρος, Αναστασία Αγγελάκη-Λυκούρη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικείου Καρκίνου, διοργανώνουν την εκδήλωση – προβολή ταινίας «Κάτι τρέχει στο Σεν Τροπέ (Mystery in Saint Tropez), που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στο Cine Φιλοθέη (πλατεία Δροσοπούλου Φιλοθέη).

Τα έσοδα από την προβολή της ταινίας θα διατεθούν για την πραγματοποίηση μαστογραφιών και pap test

για τις γυναίκες του Δήμου.

Λίγα λόγια για το έργο

Κάθε καλοκαίρι, ο δισεκατομμυριούχος Τρανσάν και η σύζυγός του Ελιάν φιλοξενούν τους πιο γκλαμουράτους σελέμπριτις στην πολυτελή βίλα τους, στη Νότια Γαλλία. Όταν ένα από τα αυτοκίνητά τους βρεθεί με κομμένα φρένα, σε συνδυασμό με μια σειρά απειλητικά γράμματα, τότε ο Τρανσάν θα αναγκαστεί να αναζητήσει ένα επιθεωρητή για να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Στη μέση των καλοκαιρινών διακοπών μόνο ο υπερόπτης και αδέξιος Μπουλέν είναι διαθέσιμος για αυτή τη δουλειά. Έτσι, για να πιάσει τον ύποπτο και να λύσει το μυστήριο δεν έχει άλλη επιλογή από το να υποδυθεί τον μπάτλερ.

Πληροφορίες για το έργο:

Κωμωδία με διάρκεια 90′.Σκηνοθεσία: Nicolas Benamou. Ηθοποιοί: Christian Clavier, Benoît Poelvoorde, Thierry Lhermitte, Jérôme Commandeur, Gérard Depardieu.

The post Προβολή της ταινίας «Κάτι τρέχει στο Σεν Τροπέ» στο Cine Φιλοθέη τη Δευτέρα 20/9 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα