Προσλήψεις 4 εργαζομένων από τον Δήμο Μεταμόρφωσης

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων μηνών, συνολικά τεσσάρων ατόμων, για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών του, προχωρά ο Δήμος Μεταμόρφωσης, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού «Covid-19.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών, από τις 09/04/2020 έως τις 15/04/2020, ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση

[email protected].

Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής με τον προαναφερόμενο τρόπο (αποτελεί την ύστατη και μόνο επιλογή), οι ενδιαφερόμενοι δύναται να καταθέτουν τη σχετική αίτηση με τα δικαιολογητικά σε κλειστό φάκελο στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Μεταμόρφωσης (Ι. Ράλλη & Δημαρχείου Τ.Κ. 14452, Μεταμόρφωση).

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊου, ο Δήμος ενημερώνει ότι δεν θα είναι δυνατή η προσέλευση των ενδιαφερομένων εντός του δημοτικού καταστήματος και τα όποια ερωτήματα αφορούν στη συγκεκριμένη ανακοίνωση θα απαντώνται μόνο τηλεφωνικώς (τηλ. επικοινωνίας: 213 2012900 & 213 2012920).

The post Προσλήψεις 4 εργαζομένων από τον Δήμο Μεταμόρφωσης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προσλήψεις 4, Δήμο Μεταμόρφωσης,proslipseis 4, dimo metamorfosis