Πολλές εκπλήξεις στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδικών σταθμών Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τους λιλιπούτειους φίλους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργάνωσε το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

​Ο δήμαρχος της πόλης, Τάσος Μαυρίδης, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, και η αντιπρόεδρος, Μαριάννα Μαμαλάκη, υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους γεμάτοι κέφι και χαμόγελα.

Οι

μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Άι Βασίλη, ο οποίος επισκέφθηκε την εκδήλωση, αφού προηγουμένως είχε λάβει τα γράμματα των παιδιών. Επίσης, παρουσιάστηκε πλούσιο πρόγραμμα από ανιματέρ, που άφησε σε όλους τους παρευρισκόμενους πολύ ωραίες εντυπώσεις, ενώ τόσο η διευθύντρια των παιδικών σταθμών, Σταυρούλα Βαρδάκου, όσο και το εκπαιδευτικό προσωπικό φρόντισαν να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με ευφάνταστες δράσεις που είχαν προετοιμάσει.
Μια ακόμη έκπληξη περίμενε τους μικρούς προσκεκλημένους, καθώς ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης μοίρασε σε όλα τα παιδάκια όμορφα δώρα. Η εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο μπουφέ που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

«Το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης αγκαλιάζει όλα τα δρώμενα που προσφέρουν χαρά και δημιουργούν όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα στους λιλιπούτειους μαθητές του Δήμου» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΟΙΠΑΠ. Η πρόεδρος Άννα Ασπραδάκη δήλωσε: «Δείχνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας στους μικρούς μας φίλους διοργανώνοντας δράσεις που καλλιεργούν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης, καθώς το πνεύμα των γιορτών είναι πολύτιμο για τον τρυφερό ψυχισμό τους, βοηθώντας τους να εξελιχθούν σε ισορροπημένους αυριανούς ενήλικες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διευθύντρια των παιδικών μας σταθμών Σταυρούλα Βαρδάκου καθώς και σ’ όλες τις παιδαγωγούς που για μια άλλη μια φορά απέδειξαν ότι αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και δίνουν πραγματικά την ψυχή τους. Ένα ακόμη ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που έδωσαν το “παρών” γεμίζοντας την αίθουσα με κέφι και αγάπη. Χρόνια πολλά σε όλους!».

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις της αντιπροέδρου, Μαριάννας Μαμαλάκη: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία μια όμορφη γιορτή για τα παιδιά των παιδικών μας σταθμών και τις οικογένειές τους, εν όψει των Χριστουγέννων. Και του χρόνου!».

The post Πολλές εκπλήξεις στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδικών σταθμών Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα