Περίπου 300 δρομείς στον 1ο Αγώνα Δρόμου «Φιλοζωία» στα Βριλήσσια

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 διεξήχθη στα Βριλήσσια ο 1ος Αγώνας Δρόμου της Φιλοζωικής Βριλησσίων, η «Φιλοζωΐα». Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σωματείο «ΣΟΣ Αδέσποτα Βριλησσίων» με την αρωγή του Αθλητικού Ομίλου Βριλησσίων «ΑΙΟΛΟΣ» και περιλάμβανε απόσταση 5χλμ. τροχάδην και βάδην και 10χλμ. τροχάδην. Οι διαδρομές έφεραν πιστοποίηση AIMS και IAAF.

Η συμμετοχή

έφθασε τους 300 δρομείς. Απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες και κύπελλα στους πρώτους δρομείς των δύο κατηγοριών. Η απονομή έγινε από την πρόεδρο του Σωματείου «ΣΟΣ Αδέσποτα Βριλησσίων»,  κ. Οικονομίδου, τον δήμαρχο Βριλησσίων, κ. Μανιατογιάννη, τον πρόεδρο του Συλλόγου «Αίολος», κ. Λορέντζο και την πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Ομίλου Βριλησσίων, κ. Κυρίτση.

Η εκδήλωση έφερε την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Ομίλου Βριλησσίων και την καθοδήγηση του ΣΕΓΑΣ. Ιατρική κάλυψη παρείχε το νοσοκομειακό και οι νοσηλευτές του ομίλου Metropolitan General και η καρδιολόγος κ. Μαλακού.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η εταιρεία ΝΑΝΟΥ που προσέφερε τα μπλουζάκια των αθλητών, την έντυπη διαφήμιση του αγώνα, τα ντόνατς και τις μπανάνες, η εταιρεία BERCO που παρείχε την ηχητική κάλυψη, η εταιρεία Brallita που προσέφερε αθλητική ενδυμασία στις δύο πρώτες αθλήτριες και τον κ. Ασημακόπουλο για την προμήθεια  νερών.

Την περιγραφή του αγώνα στο μικρόφωνο προσέφερε ο Τάσσος Κολλίντζας.

Οι φυλάξεις των διασταυρώσεων έγιναναπό εθελοντές.

Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή της ευχαριστούν όλους εκείνους που βοήθησαν ώστε να γίνει με ασφάλεια ο αγώνας ΦΙΛΟΖΩΙΑ, τον δήμαρχο Βριλησσίων, Ξένο Μανιατογιάννη και τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βριλησσίων, κ. Βρέττα.

Πιστοποίηση AIMS και IAAF.

The post Περίπου 300 δρομείς στον 1ο Αγώνα Δρόμου «Φιλοζωία» στα Βριλήσσια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα