Νέοι καθρέπτες κυκλοφοριακής ρύθμισης στο οδικό δίκτυο Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Καθρέπτες κυκλοφοριακής ρύθμισης τοποθέτησαν συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε επιλεγμένα σημεία των δύο Δημοτικών Ενοτήτων.

Όπως σημειώνει η διοίκηση, οι καθρέφτες τοποθετούνται σε σημεία περιορισμένης ορατότητας του οδικού δικτύου προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης καθρέπτες τοποθετήθηκαν στη συμβολή των οδών:

Βρυούλων και Λεωφόρου Ειρήνης.Κουντουριώτου και Ρήγα Φεραίου.Πατριάρχου Φωτίου και Κολοκοτρώνη.Χρυσοστόμου Σμύρνης και Κονίτσης.Αγωνιστών και Αϊδινίου.

Στη Δημοτική

Ενότητα Λυκόβρυσης καθρέπτες τοποθετήθηκαν στη συμβολή των οδών:

Κοντογιάννη και Αγίας Παρασκευής.Αργύρη και Αρχαίας Ολυμπίας.Πολεμιστών και Σμύρνης.Βορείου Ηπείρου και Αργύρη.Στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

Με αφορμή τις εν λόγω τοποθετήσεις καθρεπτών ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε:

«Η καθημερινότητα και η ασφάλεια στην πόλη μας αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή.

»Σε αυτό το πλαίσιο, τους τελευταίους μήνες, μεταξύ άλλων, έχουμε αντικαταστήσει πινακίδες σήμανσης της οδικής κυκλοφορίας, που έχουν μεγάλη σημασία για την ασφάλεια όλων μας, οδηγών, ποδηλατών και πεζών και έχουμε αφαιρέσει παλιές πινακίδες και στύλους, βελτιώνοντας την κίνηση στα πεζοδρόμια.

»Επίσης, έχουμε αντικαταστήσει τις πινακίδες οδοσήμανσης με νέες στην Πεύκη και σχεδιάζουμε να κάνουμε το ίδιο στη Λυκόβρυση.

»Τις τελευταίες ημέρες τοποθετήσαμε καθρέπτες κυκλοφοριακής ρύθμισης σε σημεία με περιορισμένη ορατότητα, προκειμένου να διευκολύνουμε την κυκλοφορία και στις δύο Δημοτικές μας Ενότητες και συνεχίζουμε με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις ουσίας».

The post Νέοι καθρέπτες κυκλοφοριακής ρύθμισης στο οδικό δίκτυο Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα