Νέες επιτυχίες για την «Αθηνά Μαγκουφάνας 2004» – Χρυσά μετάλλια στα Τρίκαλα

Ασταμάτητοι οι αθλητές της ομάδας πινγκ-πονγκ «Αθηνά Μαγκουφάνας 2004» συνεχίζουν να… γεύονται επιτυχίες, αποδεικνύοντας την οργανωμένη και σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα του συλλόγου.

Την Τετάρτη 4 Μαΐου στην ομοσπονδιακή αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο ΣΕΦ ο Στάθης Μανωλόπουλος με τον Γιώργο Κατσαπρακάκη ανεδείχθησαν πρωταθλητές Ελλάδος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων, χαρακτηριστικά, δε, χωρίς να χάσουν κανένα από τα επιμέρους σετ.

Το Σαβ/κο 7 και 8 Μαΐου στα Τρίκαλα ο σύλλογος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη θεσσαλική πόλη. Ήταν το 6ο αναπτυξιακό της περιόδου 2021-2022 και διεξήχθη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων με 117 αγόρια και κορίτσια από 43 σωματεία της χώρας. Περιλάμβανε πέντε ηλικιακές κατηγορίες με αρκετά παιδιά να έχουν και το κίνητρο της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του θεσμού, που ακολουθεί στο Λουτράκι στις 21 και 22 του μήνα.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος, το τουρνουά διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ΕΦΟΕΠΑ, σε συνεργασία με τον «Φιλόδοξο Α.Σ. Τρικάλων», που καλλιεργεί την επιτραπέζια αντισφαίριση, την Περιφέρεια Θεσσαλίας/Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων.

Ο αθλητής Στάθης Μανωλόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους εφήβους και ο Μάριος Κτσαπρακάκης, επίσης, το χρυσό μετάλλιο στους παίδες. Στην ίδια κατηγορία ο αθλητής Δήμος Ραφαήλ κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο.

Ο σύλλογος αναφέρει, τέλος: «Ελπίζουμε ότι η δημοτική αρχή θα ενσκήψει στο αίτημα του συλλόγου για απόκτηση αποκλειστικής στέγης για το συγκεκριμένο άθλημα, που όπως κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει αποτελεί τον κορυφαίο πρεσβευτή σε πανελλαδικό επίπεδο του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Ήδη ο σύλλογος έχει εγγράφως καταθέσει αίτημα συνάντησης από τις 6 Μαΐου με τον δήμαρχο Τ. Μαυρίδη, προκειμένου να υπάρξει εποικοδομητικός διάλογος και πρόοδος στο αίτημα ανέγερσης αίθουσας επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ευελπιστούμε σε θετικές εξελίξεις…Ίδωμεν».

The post Νέες επιτυχίες για την «Αθηνά Μαγκουφάνας 2004» – Χρυσά μετάλλια στα Τρίκαλα appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα