Μήνυμα ενότητας σε εκδήλωση του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου από τον Γ. Πατούλη

Στην καθιερωμένη αποκριάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μεταφέροντας στους συνδαιτημόνες ευχές και μήνυμα δημιουργικής ενότητας και συνέχειας για ένα καλύτερο «αύριο» για τις επόμενες γενιές της πόλης.

Ο προϊστάμενος της Ενορίας, πατέρας Λάμπρος Ανδρεάκης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο που, όπως είπε, σταθερά όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται κοντά στα παιδιά και στις πρωτοβουλίες της Ενορίας, όπως και όλους τους παρισταμένους που στηρίζουν το έργο του Ιερού Ναού Πολυδρόσου.

Στον

χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους ιερείς του Ναού για το εξαίρετο έργο που επιτελούν με επίκεντρο τα παιδιά και δήλωσε ότι το ενδιαφέρον του για τους πολίτες και τη νέα γενιά της πόλης δεν έχει ημερομηνία λήξης.

«Και σήμερα αλλά και ως αυριανή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής θα βρίσκομαι στο πλευρό των συμπολιτών μας, των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης, της Εκκλησίας και των ανθρώπων της, για το κοινό όφελος και ένα καλύτερο “αύριο” για τα παιδιά μας» τόνισε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και Στέφανος Τσιπουράκης.

The post Μήνυμα ενότητας σε εκδήλωση του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου από τον Γ. Πατούλη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα