Μεγάλη συμμετοχή στο Τουρνουά Μπάσκετ του Συλλόγου «Δωδώνη»

Μια πολύ καλή ευκαιρία είχαν οι φίλοι του αθλήματος Μπάσκετ να παίξουν, να διαγωνιστούν και να κερδίσουν δώρα στο Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Δωδώνη» Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ).

Η συμμετοχή των νέων της πόλης του Αμαρουσίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής και φίλοι του Συλλόγου, οι οποίοι εξέφρασαν, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση

του Δήμου, την ικανοποίησή τους για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. Στις νικήτριες ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα και αναμνηστικά μετάλλια.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του Συλλόγου «Δωδώνη», Ηλία Ζορμπαλά, για την «άρτια διοργάνωση, καθώς για μια ακόμη φορά όπως επεσήμανε ο κ. Πατούλης, ο Σύλλογος αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία για τη νεολαία της πόλης μας, αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της δίνοντας ζωντάνια στην γειτονιά της Δωδώνης». «Ο Δήμος Αμαρουσίου κι εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να συμπαραστεκόμαστε στην προσπάθειά σας, με κάθε τρόπο και μέσο που διαθέτουμε παρέχοντας ελπιδοφόρες προοπτικές στους νέους της πόλης μας» τόνισε.

Στο τουρνουά παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Ευάγγελος Κάββαλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Δημήτρης Καρλαύτης, και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

The post Μεγάλη συμμετοχή στο Τουρνουά Μπάσκετ του Συλλόγου «Δωδώνη» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα