Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε από την Ορεστιάδα η «Αθηνά Μαγκουφάνας 2004»

«Φορτωμένη» μετάλλια επέστρεψε από το τουρνουά πινγκ πονγκ που έγινε στην Ορεστιάδα η «Αθηνά Μαγκουφάνας 2004», η οποία όπως σημειώνει, «συνεχίζει την επί δεκαετίες τώρα ανάδειξη του αθλήματος σε ιδανικό πρεσβευτή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Συγκεκριμένα στο τριήμερο της διοργάνωση, ο Μάριος Κατσαπρακάκης κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του διπλού μικτού και στο ατομικό πρωτάθλημα ανεδείχθη και πάλι ο ίδιος αθλητής δευτεραθλητής Ελλάδος κατακτώντας αργυρό μετάλλιο.

Επιπροσθέτως ο Μάριος Κτσαπρακάκης με τον Μιχάλη Παπαϊωάννου, αποτελώντας «δίδυμο» στο

διπλό παίδων, κατέκτησαν από ένα χάλκινο μετάλλιο.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου στα Τρίκαλα, σε αναπτυξιακό τουρνουά, το οποίο που διεξάγεται στη Θεσσαλική πόλη.

Το Δ.Σ. της «Αθηνάς» συγχαίρει επίσης τους αθλητές μας Σ. Βατσακλή και Γ. Μαρούλη (έχουν δοθεί με υποσχετική στο Σωματείο Πρόοδος Ν. Βουτσα) για την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου στο διπλό παίδων, καθώς, επίσης και στην προπονήτρια τους κ. Λουκία Γιανναδάκη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου τονίζει ότι εντός της τρέχουσας περιόδου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών του τμήματος, στην οποία θα προσκληθούν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου συνολικά, καθώς επίσης και εκπροσώπους Τύπου, που φυσικά θα ενημερωθούν εγκαίρως.

The post Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε από την Ορεστιάδα η «Αθηνά Μαγκουφάνας 2004» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα