Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη: Είμαστε κοντά στις υγιείς επιχειρήσεις σε Πεύκη και Λυκόβρυση

Στα εγκαίνια της νέας μονάδας λιανεμπορίου στην Πεύκη, των σούπερ μάρκετ «Κρητικός», παρευρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για τη UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.

Η κα Πατούλη συνεχάρη τον συνδημότη επιχειρηματία κ. Κοντογιάννη για την επιχειρηματική του επένδυση, τονίζοντας τα εξής:

«Αποτελεί θετική είδηση η συνεχής επιχειρηματική δραστηριοποίηση υγιών εταιρειών στον Δήμο μας -με έμφαση τον

κλάδο του λιανεμπορίου-, και από πλευράς μου χαιρετίζω το νέο ξεκίνημα του σ/μ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην Πεύκη.

»Μέσα στην οικονομική δυσχέρεια των ημερών, η αναπτυξιακή φιλοσοφία επιχειρηματιών που επιλέγουν να επενδύσουν στην Πεύκη και στη Λυκόβρυση δίνει ώθηση και προοπτικές στην τόνωση της τοπικής εμπορικότητας και στην αγορά εργασίας. Η στήριξη του τοπικού επιχειρείν, ιδιαίτερα στις μέρες μας, πρέπει να είναι από τις βασικές προτεραιότητες μιας οργανωμένης και αναπτυξιακής διοίκησης ενός Δήμου.

»Για τα επόμενα χρόνια σε Λυκόβρυση και Πεύκη απαιτείται να διαμορφώσουμε ένα υγιές και ικανό τοπίο επενδύσεων, με πολλαπλές ευκαιρίες απασχόλησης και ανάπτυξης για όλους, που θα σέβεται το περιβάλλον και τον Άνθρωπο. Εύχομαι κάθε ευοίωνη προοπτική στον κ. Κοντογιάννη και καλή ευόδωση των επιχειρηματικών του στοχεύσεων».

The post Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη: Είμαστε κοντά στις υγιείς επιχειρήσεις σε Πεύκη και Λυκόβρυση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα