Λεωφορεία: Πώς κινούνται σήμερα – Τα δρομολόγια σε ΗΣΑΠ, τραμ, μετρό

Με καθυστέρηση ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, κάποιες λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ στην Αττική λόγω του παγετού που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Ελπίς». Στις περιοχές που σημειώνονται τα μεγαλύτερα προβλήματα λόγω του χιονιού παρατηρούνται μεγάλες αναμονές των δρομολογίων λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων.

Στο Μετρό κανονικά λειτουργούν οι Γραμμές 2 και 3.

Η ΣΤΑΣΥ ζήτησε χθες την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τα προβλήματα που παρατηρούνται στην κυκλοφορίας του ΗΣΑΠ,

λόγω των συσσωρευμένων βλαβών από την κακοκαιρία.

Τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ δεν θα διεξάγονται από τις 10 το βράδυ έως την λήξη της λειτουργίας, λόγω έκτακτων εργασιών της ΕΥΔΑΠ σε αγωγό που διαπερνά τον τροχιόδρομο πλησίον της στάσης «Ζέφυρος».

Πού υπάρχουν διακοπές κυκλοφορίας

Παράλληλα, σε ισχύ παραμένει, σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η απαγόρευση της κυκλοφορίας στα εξής οδικά σημεία:

Λεωφόρος Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.ΠΕΟ Αθηνών – Θήβας, ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων Cyclon ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών.Διονύσου, από το ύψος του «414» ΣΝΕΝ προς τον Αγ. Πέτρο. (Πεντέλη).Επί της συνέχεια της οδού Αναστάσεως (Παπάγου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τα κοιμητήρια Παπάγου προς τον Υμηττό.Λ. Διονύσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την περιοχή της Ανατολής Ν. Μάκρη προς την Πεντέλη.Λ. Φυλής, από το ύψος της ταβέρνας «Το νέο φαράγγι» έως τα όρια της Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.Επ. O Μεγάρων Χανίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από θέση Δίστρατο (χ/θ 5) στην περιοχή των Μεγάρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.Επί της οδού Κοκκινοπούλου από το ύψος της οδού Αλέκου Παναγούλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατεχάκη.Υποχρεωτική χρήση αλυσίδωνΠΕΟ Αθηνών – Θήβας, από ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων έως τα όρια Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.Ε.Ο. Οινόης – Μαγούλας από το ύψος του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βοιωτία.

Πηγή: reader.gr

The post Λεωφορεία: Πώς κινούνται σήμερα – Τα δρομολόγια σε ΗΣΑΠ, τραμ, μετρό appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα