Λ. Κοντουλάκος: Είναι θράσος κ. Κεχαγιά να μιλάτε για «fake news» την ώρα που κρύβετε την αλήθεια

Σε έντονο ύφος απαντά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μπροστά Μαζί» στην ανακοίνωση της δημάρχου Πεντέλης, Δήμητρας Κεχαγιά, σχετικά με ταφή δημότη που πέθανε από τον κορωνοϊό στο Κοιμητήριο Μελισσίων και τα μέτρα που ελήφθησαν κατά τη συγκεκριμένη τελετή.

Ο κ. Λευτέρης Κοντουλάκος θέτει σειρά ερωτημάτων προς τη δήμαρχο, την οποία και εγκαλεί γιατί κράτησε μυστικό το συμβάν ολόκληρο τον Δήμο.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις, λένε οι Κινέζοι. Αυτή την παροιμία έρχεται τώρα η ντεκόρ

– δήμαρχος Κεχαγιά να καταρρίψει με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε περί fake news και για τα μέτρα πρόληψης για τον ιό “Covid-19”. Πάλι καλά που, μετά από καιρό, αποκάλυψε ότι υπήρξε θανατηφόρο κρούσμα στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

»Συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι η τελετή έγινε από ανθρώπους του γραφείου τελετών και πως οι εργαζόμενοι του Δήμου μας ήταν απλά παρόντες. Εν τέλει, είχαν οι εργαζόμενοί μας τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας ή όχι; Απολυμάνθηκε ο χώρος μετά την τέλεση του μυστηρίου ή ακολούθησαν και άλλες κηδείες, όπως αναφέρουν συμπολίτες μας; Απολυμάνθηκε όλο το Κοιμητήριο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων μετά την ταφή; Η ταφή έγινε σε ξεχωριστό χώρο, όπως προβλέπει η εγκύκλιος του ΕΟΔΥ; Αυτές οι πεταμένες στολές στους ανοιχτούς κάδους, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, μαζεύτηκαν από την Πέμπτη ή έμειναν μέχρι το Σάββατο, ύστερα από καταγγελίες συμπολίτη μας και αιρετό ανεξάρτητο σύμβουλο;

»Άρα, κυρία ντεκόρ – δήμαρχε της Πεντέλης, μήπως αντί να λυπάστε για την αντιπολίτευση που σας οδηγεί κάθε φορά να ομολογείτε την αλήθεια, να λυπάστε καλύτερα τον εαυτό σας που έχετε το θράσος να μιλάτε για fake news, όταν ένας συμπολίτης μας νικήθηκε από τον θανατηφόρο ιό και όταν αφήνετε στο σκοτάδι της ΜΗ ενημέρωσης έναν ολόκληρο Δήμο.

»Ντροπή σας!!!

The post Λ. Κοντουλάκος: Είναι θράσος κ. Κεχαγιά να μιλάτε για «fake news» την ώρα που κρύβετε την αλήθεια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοντουλάκος, Κεχαγιά,kontoulakos, kechagia