Κόκκινη Ρωγμή: H κυβέρνηση είναι η μόνη ένοχη για την έξαρση της πανδημίας

Με αφορμή την ημερήσια αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 στη χώρα, η δημοτική κίνηση Κόκκινη Ρωγμή στο Ηράκλειο Αττικής, σημειώνει ότι «η κυβέρνηση, λόγω λάθος χειρισμών, αναγκάζεται, ακόμα και εν μέσω τουριστικής περιόδου, να ξαναλάβει περιοριστικά μέτρα».

Ειδικότερα, η Κόκκινη Ρωγμή αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Η επέλαση της μετάλλαξης Δέλτα οδηγεί σε τέταρτο πανδημικό κύμα. Χρειάστηκε μόλις ένας μήνας ώστε τα κυβερνητικά αφηγήματα για το «τέλος των περιοριστικών

μέτρων» και την «επιστροφή στην κανονικότητα» να γελοιοποιηθούν. Τώρα αναγκάζονται, ακόμα και εν μέσω τουριστικής περιόδου, να ξαναλάβουν περιοριστικά μέτρα.

Η μόνη «κανονικότητα» είναι ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη «έχει χάσει τη μπάλα» με την εξέλιξη της πανδημίας. Είναι εντελώς ανίκανη να την αντιμετωπίσει και γι’ αυτό και ο κόσμος δεν τους έχει εμπιστοσύνη.

Η «ελπίδα του εμβολίου» ήταν το άλλοθι ώστε να μην πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Θεωρούσε ότι με την έναρξη των εμβολιασμών θα έρθει και το τέλος της πανδημίας μέσα από ένα «εμβολιαστικό τείχος ανοσίας». Τα κέρδη τους πάνω από την υγεία και τις ζωές μας.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση της Κόκκινης Ρωγμής Download

The post Κόκκινη Ρωγμή: H κυβέρνηση είναι η μόνη ένοχη για την έξαρση της πανδημίας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα