Κοινωνική δράση προσφοράς από τον Δήμο Αμαρουσίου και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» πραγματοποίησαν μία ακόμη κοινωνική δράση προσφοράς για τη στήριξη των ευπαθών οικογενειών της πόλης.

Ειδικότερα, σε 40 έφηβες ηλικίας 12-18 ετών, μέλη οικογενειών ωφελουμένων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του ΟργανισμούΚοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), προσφέρθηκαν είδη ατομικήςυγιεινής, στο πλαίσιο της δράσης «Μην είσαι απούσα», που υλοποιεί η Ένωση

«Μαζίγια το Παιδί» και η «P&G».

Στη δράση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, τους εκπροσώπους της Ένωσης για την προσφορά και την κοινωνική ευαισθησία τους, υπογραμμίζοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, μέσα από το ισχυρό δίκτυο κοινωνικής προστασίας που έχει αναπτυχθεί στην πόλη».

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί»αποτελείται από μη κερδοσκοπικά σωματεία και ιδρύματα που εργάζονται από το1996 για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, τηναναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

The post Κοινωνική δράση προσφοράς από τον Δήμο Αμαρουσίου και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα