Ίσως πρέπει να περιμένουν όσοι αναμένουν άμεσα το επόμενο βήμα του Κ. Χατζηανδρέου

Στον Δήμο Αγίας Παρασκευής πολλοί «στοιχηματίζουν» για το ποιο θα είναι το επόμενο στέλεχος της δημοτικής ομάδας του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου που θ’ αποφασίσει να ανεξαρτητοποιηθεί. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται επίμονα είναι κι αυτό του τέως αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών Κώστα Χατζηανδρέου.

Το συγκεκριμένο στέλεχος, δουλεύοντας αθόρυβα, προσπάθησε να εφαρμόσει ένα νέο μοντέλο διοίκησης στον Δήμο, το οποίο έδινε βάρος στον επαγγελματισμό

των στελεχών και άρα στη διαρκή εκπαίδευσή του, προκειμένου να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί θεωρητικά να βρίσκει σύμφωνους όλους, αλλά στην πράξη, όπως είχε εξομολογηθεί και ο ίδιος ο τέως αντιδήμαρχος, όταν πάει να εφαρμοστεί οδηγεί σε ρήξεις κι ανατροπές…

Δεν ξέρουμε εάν αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που οδήγησε τον Κ. Χατζηανδρέου εκτός της στενής διοικητικής ομάδας, αλλά σίγουρα βάρυνε στις όποιες αποφάσεις.

Έκτοτε, ο δημοτικός σύμβουλος είναι φανερό ότι «συγκατοικεί χαλαρά» στον συνδυασμό του δημάρχου, φροντίζοντας να διαφοροποιείται «χαμηλόφωνα», αλλά αισθητά σε κάποιες από τις επιλογές της διοίκησης, όπως συνέβη, για παράδειγμα, στο πολύκροτο θέμα της αγοράς του ακινήτου Ιόλα.

Ωστόσο, οι «ανυπόμονοι» σχετικά με τις κινήσεις του Κ. Χατζηανδρέου ίσως θα πρέπει να περιμένουν λίγο. Τουλάχιστον ο ίδιος δεν δείχνει να βιάζεται και σίγουρα δεν είναι διατεθειμένος να «κουβαλήσει νερό στον μύλο» οποιουδήποτε θα ήθελε να δει την παράταξη του δημάρχου να «φυλλοροεί». Εξάλλου, έχει δείξει ότι μάλλον είναι από εκείνους που παίρνουν αποφάσεις «εν ψυχρώ»…

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εάν και όποτε αποφασίσει να διαχωρίσει και επίσημα τη θέση του από την πλειοψηφία, θα είναι ένα πλήγμα για τη Νίκη Πολιτών, αφού πρόκειται για ένα στέλεχος που μόνο προστιθέμενη αξία πρόσφερε στη νυν δημοτική Αρχή.

The post Ίσως πρέπει να περιμένουν όσοι αναμένουν άμεσα το επόμενο βήμα του Κ. Χατζηανδρέου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα