Γέμισαν τις σχολικές τσάντες με τη δύναμη του εθελοντισμού και της προσφοράς στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Άλλη μια συγκινητική δράση εθελοντισμού και προσφοράς ολοκληρώθηκε στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, με αποτέλεσμα να γεμίσουν οι τσάντες παιδιών που έχουν πραγματική ανάγκη με σχολικά είδη. Ο Δήμος ευχαριστεί το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τη συνεργασία και την επικοινωνία. Επίσης, δίνει συγχαρητήρια στους μαθητές της Γ’ λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού IB που συμμετείχαν στη δράση.

Τα σχολικά είδη θα διατεθούν σε παιδιά οικογενειών που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Φιλοθέης- Ψυχικού, σε παιδιά του Νηπιαγωγείου Πύργου στην Ορεστιάδα, με πρωτοβουλία των μαθητών του Κολλεγίου Ψυχικού, σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί για το Παιδί», και στο Ίδρυμα «Η Αγία Φιλοθέη η Αθηναία», με πρωτοβουλία μαθητών του Γυμνασίου Ψυχικού. 

«Σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και θετική σας ανταπόκριση. Με τη συνεισφορά σας μοιράζουμε χαμόγελα και ανακούφιση σε παιδάκια που έχουν πραγματική ανάγκη» σημειώνει η δημοτική αρχή.

The post Γέμισαν τις σχολικές τσάντες με τη δύναμη του εθελοντισμού και της προσφοράς στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γέμισαν, Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού,gemisan, dimo filotheis-psychikou