Γ. Σταθόπουλος: Ξεκινά στις 3/2 το έργο μας ανάπλασης της οδού Αιγαίου Πελάγους

«Ξεκινά στις 3 Φεβρουαρίου το έργο μας ανάπλασης της οδού Αιγαίου Πελάγους» τονίζει ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος.

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει:

Τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι εργασίες του έργου της δημοτικής μας αρχής για τη συνολική ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους από τη Λεωφόρο Μεσογείων έως την οδό Ελβετίας!Διευκρινίζεται ότι οι εργασίες θα αρχίσουν από το ύψος της οδού Ελβετίας.

Το έργο προγραμματίστηκε συνολικά επί της θητείας μας, γίνεται με μελέτη που έκανε

η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής και έχει χρηματοδότηση με συμμετοχή και του Δήμου!

Διευκρινίζω επίσης ότι στο υπόλοιπο τμήμα της οδού Αιγαίου Πελάγους (από την οδό Νεαπόλεως έως την οδό Γραβιάς) έχουμε δημοπρατήσει αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων, διότι δεν έχει, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα σε βροχοπτώσεις έργο το οποίο βρίσκεται σε τελικό στάδιο έναρξης εργασιών και αφορά και άλλες οδούς της Αγίας Παρασκευής όπως την οδό Αμαρυλλίδος κ.α.

Τέλος,σε σύντομο διάστημα,θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου, Γιαβάση από την οδό Ειρήνης έως την οδό Αγίου Ιωάννου όπως και του τμήματος της οδού Αγίου Ιωάννου όπισθεν του Ναού Αγίας Παρασκευής. Το έργο θα αλλάξει συνολικά την εικόνα της κεντρικής πλατείας!

The post Γ. Σταθόπουλος: Ξεκινά στις 3/2 το έργο μας ανάπλασης της οδού Αιγαίου Πελάγους appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα