Ετήσια συνεστίαση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΓΣΑΠ στις 25 Ιανουαρίου

Φέτος η ετήσια συνεστίαση του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στην ταβέρνα «Μαυρομάτης» με ζωντανή μουσική.

Θα συνδυαστεί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου και θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΓΣΑΠ μπορούν να προμηθευτούν τις προσκλήσεις από τους εφόρους των τμημάτων του Συλλόγου.

Πρόσκληση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΓΣΑΠΚοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας των γυναικών

Στις 03/01/2020 η ομάδα

των γυναικών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στη ρεμπέτικη ταβέρνα το «Ανηφόρι», διασκεδάζοντας με την εξαίρετη ρεμπέτικη κομπανία της, όπου όλοι απόλαυσαν τον Αγιοπαρασκευιώτη Ανδρέα Γκιζιώτη με το μπαγλαμαδάκι του και το καλό φαγητό με άφθονο κρασί.

Την ομάδα συνόδευσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Καράμπελας, ο αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός, Βαγγέλης Κακοσούρης, με τη σύζυγό του, η ταμίας, Δώρα Βαγενά, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Τριανταφύλλης με τη σύζυγό του, το μέλος του Δ.Σ. και έφορος της ομάδας γυναικών, Κατερίνα Οικονόμου, με τον σύζυγό της και ο φίλος του συλλόγου Διονύσης Στεργιώτης. Τυχεροί που κέρδισαν τα δύο φλουριά και τα αντίστοιχα δώρα ήσαν η αθλήτρια Κορίνα Κριμιτζά και ο Διονύσης Στεργιώτης. Τα δώρα που ήταν χειροποίητα φιλοτέχνησε και προσέφερε η Αγιοπαρασκευιώτισα Μαίρη Ρίζκ-Καρακατσάνη.

Εξοπλισμός ομάδας κορασίδων

Με χορηγία της εταιρείας Pharmaten αγοράστηκαν καινούργιες φανέλες για την ομάδα των κορασίδων. Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί την εταιρεία.

The post Ετήσια συνεστίαση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΓΣΑΠ στις 25 Ιανουαρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα