Επίθεση με καυστικό υγρό: Συνελήφθη ο δράστης – Είχε ερωτική σχέση στο παρελθόν με την 25χρονη

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής 16/4 συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, το άτομο που φέρεται να επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην 25χρονη έγκυο από την Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο από το παρελθόν της νεαρής κοπέλας -όπως είχε γράψει ήδη από την Τετάρτη το reader.gr-, ο οποίος τη ζήλευε παράφορα μετά τον χωρισμό τους, πριν από δύο χρόνια.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχαν κανονίσει συνάντηση για να μιλήσουν, ωστόσο, η συζήτησε δεν κύλησε όπως περίμενε ο 25χρονος. Φέρεται να της ζήτησε επανασύνδεση κι αυτή αρνήθηκε, με τον πρώην σύντροφό της να αντιδρά ρίχνοντάς της το πανί με το καυστικό υγρό (σ.σ.: πιθανότατα χλωρίνη ή κάτι ανάλογο).

Η σύλληψη έγινε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ταυτοποίθηκε και το μπλε όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στην Αγία Κυριακή στα Τουρκοβούνια. Πρόκειται για το όχημα της μητέρας του, το οποίο είχε δανειστεί, χωρίς η γυναίκα πάντως να γνωρίζει κάτι για τις προθέσεις του.

Πηγή: reader.gr

The post Επίθεση με καυστικό υγρό: Συνελήφθη ο δράστης – Είχε ερωτική σχέση στο παρελθόν με την 25χρονη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα