Επίσκεψη της αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών στον δήμαρχο Πεντέλης


Τον δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου, επισκέφτηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Σοφία Κορωναίου, συζήτησε μαζί του και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα έργα που η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί και είναι σε εξέλιξη στη ζώνη ευθύνης του Δήμου.

Ειδικότεραεπισκέφτηκαν:

Τον χώρο θρυμματοποίησης των κλαδιών, όπου εργάζεται ο θρυμματοποιητής. Την αγορά θρυμματοποιητή για τον Δήμο Πεντέλης
χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής. Τα τέσσερα γεφυράκια στη Δ.Κ. Πεντέλης, όπου υλοποιείται έργο αντιπλημμυρικής προστασίας, στο οποίο έχει αναδειχθεί ο ανάδοχος και εντός των ημερών εγκαθίσταται. Το έργο έχει χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής με 200.000 ευρώ.Το έργο της γέφυρας του Βαλανάρη, που εξ ολοκλήρου χρηματοδότησε η Περιφέρεια Αττικής και έχει ολοκληρωθεί.Τα γήπεδα ποδοσφαίρου Μελισσίων και Νέας Πεντέλης, των οποίων την επίστρωση με συνθετικούς τάπητες, ύψους 580.000 ευρώ, έχει χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής. Επίσης, έγινε έλεγχος στο εσωτερικό οδικό δίκτυο του Δήμου Πεντέλης, όπου θα γίνει έργο των ασφαλτοστρώσεων. Έχει αναδειχθεί ο ανάδοχος και σύντομα εγκαθίσταται, με συνολική χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής για το έργο 4.720.067 ευρώ.

Ακόμη, η αντιπεριφερειάρχης συζήτησε λεπτομερώς με τον δήμαρχο τα θέματα που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Πεντέλης ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

Τέλος, οι δύο πλευρές επισήμαναν την άριστη συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια Αττικής και την περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου.

The post Επίσκεψη της αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών στον δήμαρχο Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα