Επεισόδια με μολότοφ έξω από το γήπεδο της Καλλιθέας

Ένταση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το γήπεδο της Καλλιθέας, όπου περίπου 200 άτομα επιτέθηκαν με διάφορα αντικείμενα εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα, με τους δράστες να επιτίθενται στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. με σιδερόβεργες, μεταλλικά στειλιάρια, καθώς και βόμβες μολότοφ.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν έναν 20χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κράνος, στειλιάρι, μεταλλική ράβδος και γυάλινο μπουκάλι.

Σε έρευνα

που πραγματοποιήθηκε στο σημείο της επίθεσης, εντοπίστηκαν ακόμη:

9 βόμβες μολότοφ,αυτοσχέδιος εμπρηστικός εκρηκτικός μηχανισμός,4 σιδερένιοι μεταλλικοί ράβδοι,6 μεταλλικοί σωλήνες,4 ξύλινα στειλιάρια,3 λαιμοί από γυάλινα μπουκάλια, με προσαρμοσμένο σε αυτούς ύφασμα,φωτοβολίδα χειρός,ξύλινο πόδι τραπεζιού,κράνος, υφασμάτινη κουκούλα τύπου FULL FACE, γάντια χειρός και τσάντα.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε δύο σταθμευμένα οχήματα και δύο υπηρεσιακές μοτοσικλέτες.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας.

Πηγή: naftemporiki.gr

The post Επεισόδια με μολότοφ έξω από το γήπεδο της Καλλιθέας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα